УКР РУС
Всі новини

«Слуга народу» невдало висміяв генпрокурора Рябошапку

Народний депутат із «Слуги народу» Олександр Дубінський оприлюднив переписку із закритої прокурорської групи, у якій йдеться про включення скандального громадського активіста Андрія Боровика до складу комісії, яка проводитиме атестацію співробітників прокуратури й перевірятиме їх на доброчесність.

«Тільки не смійтесь. Пам’ятаєте, був такий заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик, якого в липні 2016 року затримала СБУ в справі про незаконний видобуток бурштину? Тоді одночасно було проведено 123 обшуки, вилучені бурштин, золото, дорогоцінні годинники, а Боровик, як лідер злочинного угруповання, попрямував до СІЗО. Так ось, Боровик вийшов зі слідчого ізолятора й став професійним громадським активістом, який тепер бореться з корупцією», – йдеться у переписці, оприлюдненій Дубінським.

Нардеп, посилаючись на переписку прокурорів, додає, що «наказом генпрокурора Руслана Рябошаки від 17 жовтня 2019 року Андрій Боровик як активіст, делегований міжнародними неурядовими організаціями, включений до складу першої кадрової комісії, що проводитиме атестацію співробітників прокуратури й перевірятиме їх на доброчесність».


Проте згодом стало відомо, що Дубінський переплутав прокурора Андрія Боровика з головою «Трансперенсі» Андрієм Боровиком. Про це написав журналіст Олекса Шалайський у Facebook.

«Дуже рекомендую цей пост для дослідників українського народу. Олександр Дубинський переплутав прокурора Андрія Боровика з головою Трансперенсі Андрієм Боровиком. Ну, таке, буває. Набагато смачніше – читати коментарі. Де одна половина читачів пише про помилку, а друга – заливає ФБ пролетарським напалмом, не читаючи зауваг першої половини», – зауважив Шалайський.


Нагадаємо, народний депутат від «Слуги народу» Олександр Дубинський розповів, чому б назвав партію «слугами МВФ», і про те, як у справи партії не присвячують депутатів і яке «право голосу» має Кабінет міністрів.

 

Джерело: zik.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну