УКР РУС
» » Audi AI TRAIL Quattro: фантастичний концепт енергійного позашляховика майбутнього
Всі новини

Audi AI TRAIL Quattro: фантастичний концепт енергійного позашляховика майбутнього

У цього прототипа в арсеналі чимало незвичних сьогодні речей, однак з часом вони стануть невід'ємною частиною транспорту.

Марсохід? Місячний ровер? Експедиційний кемпер? Позашляховик? Усього потроху. Концепт Audi AI TRAIL Quattro змушує нас прийняти майбутнє.

Два лобових скла, незвичайні колеса та відсутність колісних арок, смартфон власника у якості панелі приладів і частини бортової системи автомобіля, штучний інтелект з автопілотом і електрична силова установка, бортові дрони-розвідники, чотирьохточкові паски безпеки, зйомні легкі задні крісла, багажник на прозорому даху… творці цього концепта, здається, знайшли спосіб подорожувати у часі й підгледіли дещо в майбутньому. Чи просто прихопили AI TRAIL Quattro з собою, повертаючись в наш час.

Фото: Audi AI TRAIL Quattro Concept / Сarscoops

До складу силової установки AI TRAIL входять чотири електричних мотор-колеса, які разом продукують 435 к.с. Батарея, розміщена в підлозі, дозволяє проїхати до 500 км по рівній поверхні і до 250 км по пересіченій місцевості. При цьому на бездоріжжі допомагають адаптивна підвіска і система контролю тиску в шинах, яка підлаштовується під тип поверхні під колесами.

Фото: AI TRAIL Quattro Concept / Audi

Штучний інтелект концепта відрізняється адекватною оцінкою власних можливостей і якщо на шосу він здатен перебрати на себе сто відсотків контролю, то на бездоріжжі віддасть управління водію.


Автомобіль з високою кабіною та великою площею скла має чудову оглядовість. Та якщо до якогось об’єкта неможливо буде під’їхати, на допомогу прийдуть дрони-розвідники. На борту їх 5. Вони оснащені камерами і ліхтарями і можуть знаходити і освітлювати дорогу попереду, передаючи зображення на бортовий монітор – тобто, смартфон власника.


Після прибуття до місця призначення AI: TRAIL Quattro можна використовувати для облаштування табору. Задні сидіння, виконані у вигляді гамаків, виймаються з салону. Можна зняти і внутрішні лампи, виконані в формі переносних ліхтарів з вбудованими екшен-камерами. Ну а брудну поклажу можна заховати в спеціальний ізольований відсік в задній частині кузова.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну