УКР РУС
» » ЦВК підрахувала 100% голосів на закордонних дільницях – перемогла "ЄС"
Всі новини

ЦВК підрахувала 100% голосів на закордонних дільницях – перемогла "ЄС"

У Центрвиборчкомі закінчили опрацьовувати електронні протоколи із закордонних дільниць на позачергових парламентських виборах в Україні. За результатами опрацювання 100% голосів, перемогу здобула партія "Європейська солідарність".

У політичної сили п'ятого президента Петра Порошенка – 29,55% голосів. Тоді як "Слуга народу" чинного глави держави, яка лідирувала протягом майже всього опрацювання документів, опинилася на другому місці із 28,13% голосів.

На третьому місці "Голос" із 19,67% голосів. Інші партії на закордонному окрузі бар'єру 5% не змогли подолати. "Партія Шарія" набрала 4,41%, ВО "Свобода" – 4,25%, "Опозиційна платформа — За життя" має 3,60%, партія "Сила і честь" – 3,05%, ВО "Батьківщина" – 2,01% . За інші політичні сили проголосувало менше 2% виборців.

В Австралії, Греції, Кувейті, Ірландії, Італії, Канаді, Бельгії, Данії, Нідерландах, Саудівській Аравії, Таїланді, Швеції, Лівані, Малайзії, Мексиці, Австрії, Болгарії, на Кіпрі, в Сингапурі, Словенії, Узбекистані, Хорватії, Великій Британії, США, Туреччині, Німеччині, Фінляндії, Франції, Чорногорії, Швейцарії, Японії більшість проголосували за "ЄС".

В Азербайджані, Алжирі, Єгипті, Аргентині, Грузії, ДР Конго, Ізраїлі, Катарі, Ірані, Йорданії, Киргизстані, Китаї, Іспанії, Марокко, Латвії, Литві, ОАЕ, Португалії, Білорусі, Вірменії, Індії, Казахстані, на Кубі, в Молдові, Перу, Польщі, Сербії, Чилі, Румунії, Словаччині, В'єтнамі, Тунісі, Туркменістані, Угорщині, Чехії більшість голосів відійшла "Слузі народу".

У Норвегії та Бразилії обрали "Голос", в Естонії – партію "ОПЗЖ". У ПАР і Кореї партії "ЄС" і "Слуга народу" зібрали однакову кількість голосів, а в Македонії порівну отримали "ЄС" і "Голос".

О 6-й годині ранку за Києвом закрилася остання виборча дільниця за кордоном – у американському Сан-Франциско. У закордонному виборчому окрузі загалом сформовано 102 дільничні виборчі комісії в 72 країнах світу. Найбільше їх у Німеччині – п'ять, по чотири сформовано в США, Польщі та Італії, по три – в Канаді, Іспанії та Туреччині. У Росії дільниці для голосування зачинені.

Як повідомляв 5.UA, позачергові вибори до Верховної Ради завершилися в Україні. Напередодні о 8:00 по всій Україні відкрилися виборчі дільниці, працювали вони до 20:00. Голосування відбувалося за змішаною виборчою системою. У бюлетені за партійними списками було представлено 22 політичні партії. А в мажоритарних округах балотувалося понад три тисячі кандидатів.

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну