УКР РУС
» » "Дешева маніпуляція": Данилюк прокоментував анонсований скандальний телеміст із кремлівським каналом
Всі новини

"Дешева маніпуляція": Данилюк прокоментував анонсований скандальний телеміст із кремлівським каналом

У мережі з'явився перший коментар Зе-команди щодо анонсованого російською пропагандою скандального телемосту між каналами NewsOne та "Росія 24". Так, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк назвав цей телеміст дешевою маніпуляцією. Про це він заявив у Facebook.

"Порівнювати це непорозуміння з телемостом "США – СРСР" у 1986 році, між різними ідеологіями та пропагандистськими машинами – дешева маніпуляція. Зараз нам пропонують "з'єднати" внутрішньокремлівську пропаганду з її філіалом у Києві і видають це за "прорив" у стосунках між "братніми" народами. Прошу припинити істерику", – наголосив Данилюк.

За його словами, було очевидно, що Медведчук робить це не як хобі. Будівництво незаконних "мостів" уже стає спеціалізацією Росії.

"Ми як сильна країна маємо реагувати впевнено, без зайвих емоцій та паніки. Бо саме на це і розрахунок. Кількість таких провокацій буде тільки збільшуватися. Нам потрібно тримати голову холодною. Працюємо над рішеннями", – закликав Данилюк.

Як повідомляв 5.UA, російський журналіст Дмитро Кисельов у своїй програмі "Вести недели" анонсував, що 12 липня о 17:00 за Києвом український телеканал NewsOne і російський "Россия 24" проведуть телеміст під назвою "Надо поговорить", назвавши його "унікальним міжнародним проєктом". Ведучими від NewsOne мають стати Василь Голованов та Олена Кирик, а з боку "Россия 24" – Марія Сіттель і Андрій Малахов. Орієнтовна тривалість телемосту становитиме дві години.

Додамо, що за даними сайту "Ефірне телебачення і радіомовлення в Україні", кінцевим власником ТзОВ "Новини 24 години" (супутниково-кабельного телеканалу новин NewsOne), з жовтня 2018 року є соратник Віктора Медведчука – народний депутат від "Опозиційного блоку" Тарас Козак, якому також належать канали "112 Україна" та ZIK. Низка українських політичних сил розкритикували проведення телемосту, виступивши з відповідними заявами.

Нагадаємо, у січні 2015 року на "17 каналі" проходив телеміст Київ –  Донецьк на тему: "Коли чекати на мир?". Зі сторони "ДНР" у ньому брали участь бойовики. У складі київської сторони участь у телемості взяла Ніна Матвієнко. Загалом, цей телеміст збурив українське суспільство та український інфопростір. Згодом у програмі "Рандеву на "5 каналі" Ніна Матвієнко прокоментувала свою участь у телемості з "ДНР". 

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну