УКР РУС
» » Компанія Bentley явила світу третє покоління розкішного седана Flying Spur
Всі новини

Компанія Bentley явила світу третє покоління розкішного седана Flying Spur

Цей лімузин може скласти конкуренцію Ferrari та Lamborghini за характеристиками потужності й розгону, а в роскоші майже не поступається Rolls-Royce.

Новий Bentley Flying Spur третьої генерації являє собою розкішний 5,3-метровий седан, який буде доступний для замовлення вже цієї осені. Ціни поки не оголошені.

Модель зазнала суттєвих змін як зовні й усередині, так і в технічному плані. Перше, що впадає в око – величезна радіаторна решітка з вертикальними ґратами. Матрична оптика головного світла з “ефектом кришталю”, більше хрому в оздобленні, величезні 22-дюймові колеса, а вишенькою на тортику став маскот на капоті – крилата літера “В”.

Колісна база седана додала 13 см і тепер складає 3,19 м. Це означає, що на задніх сидіннях тепер буде ще більше місця. Та й в цілому комфортніше, завдяки перепрофільованим кріслам, вбудованому масажу, охолодженню й підігріву. На додаток до великого списку варіантів оздоблення салону натуральним деревом, інтер'єр можна замовити з оббивкою зі стьобаним ромбоподібним візерунком Mulliner. Крім того, вперше пропонується тривимірна шкіряна “алмазна” обробка дверних карт. У списку опцій також значиться панорамний скляний люком на весь дах.

Фото: Bentley Flying Spur третього покоління / Bentley

Під капотом Flying Spur ховається покращений варіант перевіреного часом 6-літрового бітурбо W12, який під’єднано до 8-ступінчатого “автомата” з подвійним зчепленням. Турбомотор розвиває 635 к.с. і 900 Нм крутного моменту та дозволяє машині масою 2435 кіло вистрілювати до сотні за 3,8 секунди. Максимальна швидкість лімузина становить 333 км/год. Невеличку підмогу мотору забезпечує 48-вольтова електрогенераторна установка.

Фото: салон Bentley Flying Spur 2020 / Bentley

Flying Spur 2020 – перша модель Bentley, яка може похвалитися електронним рульовим управлінням всіх чотирьох коліс в поєднанні з активним повним приводом. Завдяки новим трикамерним пневмостойкам, седан має ширший діапазон регулювань підвіски між комфортними і спортивними налаштуваннями. Стандартне оснащення Flying Spur 3 включає велику кількість електронних систем допомоги водієві, в тому числі контроль “сліпих зон”, Traffic Assist та City Assist.

Новий Flying Spur буде доступний для замовлення вже цієї осені, а перші клієнти отримають свої автомобілі на початку 2020 року. Ціни на седан Bentley поки не розкриває.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну