УКР РУС
» » "Всерйоз і надовго": розлогіше про з'їзд партії Вакарчука та представників політсили
Всі новини

"Всерйоз і надовго": розлогіше про з'їзд партії Вакарчука та представників політсили

Економісти, юристи, борці з корупцією, оборонці Донецького аеропорту. Двадцятку потенційних народних депутатів оприлюднила партія "Голос" Святослава Вакарчука. Короткий з’їзд політичної сили провели на Старокиївській горі. 

З’їзд політичної сили "Голос" Святослава Вакарчука зробили в холі Національного Музею історії України в суботу, 8 червня. Було усього 46 делегатів. Медійників на захід не пустили, партійне зібрання транслювали на вуличному екрані. Опісля короткого з’їзду Вакарчук зі своєю командою вийшов до людей.  

Лідер "Голосу" каже, в Раду вони ідуть всерйоз і надовго. Список очолив сам Святослав Вакарчук. За його словами, до першої двадцятки увійшли фахівці із різних галузей у гендерному співвідношенні 50 на 50.

"Тут стоять люди, яких можна назвати кожного у своїй сфері зіркою . Але важливо не це, важливо, чи зможемо ми створити із цих людей, із наших хлопців та дівчат із найкращих представників нашої партії справжню потужну команду", - заявив лідер партії.

Слідом за Вакарчуком у списку: Юлія Клименко - голова політсили "Голос" та колишня заступниця міністра економічного розвитку та торгівлі, Кіра Рудик - IT-підприємець, Ярослав Железняк - радник прем’єр-міністра зі зв'язків з органами влади та Олександра Устінова - член правління "Центру протидії корупції". Вони кажуть, соціологічні опитування, які дають їм не більше п’яти з половиною відсотків їх не надто бентежать.

"Ми бачимо потенціал свого росту ще мінімум 15%. Це наше завдання на найближчі два місяці. Ми збираємось їхати в мінімум 300 населених пунктів, ми будемо із агітацією, поїдемо в поля, ногами, а не тільки будемо сидіти в Києві та Печерських пагорбах", - заявила голова політсили Юлія Клименко.

На восьмому місці у списку - політичний журналіст видання "Дзеркало тижня" Сергій Рахманін. До партії "Голос" встиг приєднатися й популярний шоумен Сергій Притула. Про це він повідомив в соцмережах і сказав, що попросив Вакарчука поставити його на 30 місце. Водночас, на партійний з’їзд Притула не прийшов.

"Для того, щоб я потрапив у парламент партія має набрати трохи більше 10%. Це моя з вами угода, я не проти, я за", - заявляв ноумен у своєму зверненні.

"Хтось би сказав на його місці, ви знаєте, поставте мене поближче до першого. Він сказав, ні я хочу бути тридцятим, тому що як мінімум 30 мусять бути в парламенті", - прокоментував Вакарчук.

Після представлення лідерів політичної сили "Голос", Святослав Вакарчук влаштував безкоштовний концерт. Послухати відомі пісні гурту "Океан Ельзи" прийшли тисячі киян.

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну