УКР РУС
Всі новини

BMW представила нову M8 2020 у трьох іпостасях

Триєдність флагманського купе, – як свідчення його божественності. Ціни будуть відповідними.

Баварці розкрили повну інформацію про новий дводверний флагман модельного ряду BMW – купе і кабріолет M8, а також його спортивну модифікацію Competition.

Новий BMW M8 є першим представником сімейства M для 8-ї Серії, оскільки у одноіменної моделі 1990-х років ніколи не було модифікації M8. Спортивна “Вісімка” отримала 4,4-літровий бензиновий V8-турбо від останнього покоління седана BMW M5 та 8-позиційний автомат з повним приводом xDrive. У базовому виконанні він має віддачу у 600 к.с., а варіант BMW M8 Competition має на 17 “сил” більше. При цьому модифікація Competition доступна як для купе, так і для кабріолета.

Фото: BMW M8 Competition Cabrio / BMW

BMW M8 здатна розвивати швидкість у 100 км/год за 3,1 секунди, а “максималка” обмежена електронікою на 250 км/год. Опційний пакет M Driver's Package піднімає позначку до 305 км/год.


Електроніка M8 пропонує драйверу широкі можливості для налаштувань окремих систем і вузлів машини через меню борткомп’ютера – комфорт, спорт, трек, погана дорога. При цьому фірмовий повний привід має особливий задньопривідний режим, який дозволяє дріфтувати, коли того захоче водій. На центральній консолі спорткара є клавіша з літерою M, яка активує максимально агресивні налаштування одним натисканням.

Підвіска M8 має кращі характеристики, ніж у базового купе 8-ї Серії і доповнюється переналаштованим рульовим управлінням, посиленими гальмами, які можуть бути карбон-керамічними, та вихлопною системою, яка дозволяє вибирати кілька варіантів звучання.

Фото: BMW M8 Competition Coupe / BMW

Зовні BMW M8 відрізняється темним декором кузова, патрубками вихлопної системи іншої форми, тонким спойлером на кришці багажника, 20-дюймовими колесами і опційним пакетом M Carbon Exterior Package, що додає карбонових елементів на кузов. У салоні ж з'явилися спортивні сидіння, емблеми M і ряд фірмових аксесуарів.

Публічний дебют сімейства BMW M8 відбудеться в кінці червня в Мюнхені на заході #NextGen. У продаж автомобілі надійдуть у вересні 2019 року.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну