УКР РУС
» » "Він вам не Бєня": в мережі розмістили відео з роз'ясненням, як діє Коломойський
Всі новини

"Він вам не Бєня": в мережі розмістили відео з роз'ясненням, як діє Коломойський

На Youtube-каналі "Нудний Пенс" опублікували відео, в якому автор пояснює, як діє олігарх Ігор Коломойський. 

"...У нього чудова пам'ять. Він пам'ятає все і всіх. Особливо тих, хто зазіхав на його інтереси, або намагався його принизити. Тому що він безжалісний. І його "кодекс воїна" диктує обов'язкову помсту і перемогу. Так, він завжди відчуває себе "на війні". Якщо він проявляє милосердя – воно дає йому більше вигоди, ніж знищення. І це буває рідко", – йдеться у відео.

"Не звинувачуйте його в безпринципності – це тільки здається. Його принципи – він сам. І він їх свято шанує...", – розповідає автор відео.

Ролик уже стає популярним і набирає тисячі переглядів та коментарів.


Раніше була оприлюднена інформація про те, як 41 млн дол. вкладників "ПриватБанку" були виведені на рахунки коміків студії "Квартал 95". Як зазначив нардеп Володимир Ар'єв, відбулося все за стандартною для олігарха схемою розкрадання, яку розслідував Kroll після виведення Коломойським і компанією $6 млрд коштів вкладників та грошей, що йшли на рефінансування "ПриватБанку" з резервів НБУ, коли він почав сипатися під тягарем піраміди, створеної власниками.

Нагадаємо, "Приватбанк" було націоналізовано у грудні 2016 року. Банк перейшов у державну власність, на його докапіталізацію загалом держава витратила понад 155 млрд грн. Міжнародне детективне агентство Kroll виявило, що "Приватбанк" був об'єктом масштабних шахрайських дій, що призвело до завдання фінустанові збитків щонайменше на 5,5 мільярда доларів. Новий менеджмент банку, призначений Національним банком України, звернувся з позовом проти Коломойського та Боголюбова до Високого суду Англії та Уельсу. У грудні 2017 року британський суд наклав арешт на активи Коломойського та Боголюбова по всьому світу на суму в $2,5 млрд.

Президент України Петро Порошенко в ефірі "Свободи слова" заявив, що юристи Коломойського працюють над тим, щоб провести реприватизацію "ПриватБанку".

"Це загрожує кризою банківської системи. Питання націоналізації "ПриватБанку" було одним з ключових у нашій співпраці з МВФ", – наголосив Порошенко.

В свою чергу Олігарх Ігор Коломойський заявляє, що не хоче повертати собі націоналізований "Приватбанк", але прагне, щоб йому повернули капітал у два мільярди доларів. Він заявив це в інтерв’ю "Економічній правді", відповідаючи на запитання про те, чи планує він подавати нові позови з вимогою компенсації.

"Мені незрозуміла позиція держави. Вони хочуть залишити собі "Приватбанк"? Нехай залишають. Мені не потрібен "Приватбанк". Але там лежало два мільярди доларів капіталу. Нехай повернуть – і немає питань, – заявив Коломойський.

Він додав, що після зміни влади в Україні розраховує на "чесний і справедливий суд і чесну правову оцінку" у справі про націоналізацію "Приватбанку".

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну