УКР РУС
» » "Чекає і 14-го, і 19-го": у Порошенка відповіли на звернення Зеленського
Всі новини

"Чекає і 14-го, і 19-го": у Порошенка відповіли на звернення Зеленського

Петро Порошенко чекає на Володимира Зеленського на "Олімпійському" і 14-го, і 19-го квітня. Про це під час засідання Погоджувальної ради повідомив голова парламентської фракції БПП Артур Герасимов. Напередодні кандидат у президенти і чинний Глава Держави Петро Порошенко запропонував Володимиру Зеленському провести дебати 14 квітня. Однак Герасимов запевняє, що Президент чекатиме на свого опонента і 19-го числа також – це остання п'ятниця перед другим туром виборів. 

"Від імені нашої фракції скажу, що ми сподіваємося вже найближчим часом отримати відповідь на всі ключові питання, які цікавлять Петра Порошенка на дебатах між кандидатами на посаду президента. До речі, Петро Порошенко чекає Зеленського на дебати по суті, підкреслюю, і 14, і 19 квітня, як то кажуть: стадіон, так стадіон" – наголосив  Артур Герасимов.


Варто зазначити, що голова НСТУ Зураб Аласанія в коментарі "Українській правді" повідомив, що офіційні дебати 19 квітня мають відбутися в студії мовника та за правилами Суспільного.

"Кандидат Порошенко готовий до будь-яких варіантів, він точно 19-го готовий бути тут (в студії Суспільного – ред.). Будуть кандидати, один буде, два, так чи інакше, ця година для дебатів", - розповів голова правління НСТУ.

Він також додав, що по 20-хвилинній перерві після офіційних дебатів в ефірі Суспільного буде програма "Зворотній відлік", і кандидат Петро Порошенко готовий залишитися в студії. Аласанія пояснив, що в ефірі програми кандидати зможуть поспілкуватися у більш вільній манері.

Також Аласанія повідомив, що Суспільне проведе зустріч із командою Зеленського стосовно дебатів, однак наголосив, що поки не відомо, чим закінчаться перемовини.

Нагадуємо, 3 квітня 2019 року кандидат на посаду президента України Володимир Зеленський у відеоролику заявив, що кличе Петра Порошенка на передвиборчі дебати, хоча до того саме чинний Президент запросив Зеленського на публічні дебати. Зеленський також зазначив, що погодиться тільки за певних умов: щоб дебати відбулися на стадіоні НСК "Олімпійський", щоб обидва кандидати пройшли медекспертизу, і зажадав, аби Порошенко публічно сказав, що "дебати відбудуться не з маріонеткою Кремля чи Коломойського". Аналізи здали наразі і чинний Президент Петро Порошенко, й кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський. 

Щойно Президент погодився виконати умови команди "Зе!", як у відповідь було знято нове відео, в якому кандидат Зеленський озвучив ще одну вимогу його участі: зробити "гарантом чесних правил" під час дебатів Юлію Тимошенко. Однак Тимошенко пропозицію проігнорувала. 

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну