УКР РУС
» » Женевський автосалон: Aston Martin показав пару крутих суперкарів і супер-кросовер Lagonda All-Terrain
Всі новини

Женевський автосалон: Aston Martin показав пару крутих суперкарів і супер-кросовер Lagonda All-Terrain

Новий супер-преміальний бренд активно готується до запуску – перед нами вже друга модель новоявленої марки, нехай і концептуальна. Не менше гонору і в Aston Martin: крилатий бренд показав пару дуже гарних новинок.

На стенді компанії Aston Martin у Женеві представлено два вражаючих суперкари під власною маркою і розкішний концепт електричного кросовера під брендом Lagonda.

Почнемо з останнього. Lagonda All-Terrain Concept демонструє мову диайну і загальну стилістику серійного електричного кросовера, випуск якого розпочнеться за три роки в Уельсі. Новий преміальний кросовер мітить у конкуренти Rolls-Royce Cullinan та Bentley Bentayga.

Фото: концепт Lagonda All-Terrain / Newatlas

Він є продовженням стилістичної лінії, розпочатої першим концептом Lagonda Vision, презентованим на минулорічному автосалоні у Женеві. Саме цей концепт першим перевтілиться у серійну модель, а лиш слідом за ним з’явиться щось схоже на Vision.

Фото: візіонерський прототип електричного кросовера Lagonda All-Terrain / Aston Martin

Суперкар, представлений у Женеві під назвою Aston Martin AM-RB 003, раніше був відомий як Project 003. Цей автомобіль називають молодшим братом Valkyrie.

Фото: Aston Martin AM-RB 003 / Мotor1

Чому 003 – бо це третя модель у сімействі середньомоторних моделей марки, після Aston Martin Valkyrie та Valkyrie AMR Pro. А літери RB у назві означають Red Bull Advanced Technologies – інженери формульної команди “Ред Булл” допомагали астонівцям у роботі над машиною.

Aston Martin AM-RB 003 оснащений гібридною силовою установкою з бітурбомотором V6. Технічні характеристики двигуна поки не розголошуються і стануть відомі ближче до офіційного старту продажів, наміченому на 2021 рік.

Фото: Aston Martin AM-RB 003 / Aston Martin

Британський автовиробник випустить 500 екземплярів AM-RB 003. Модель займе місце на щабель нижче від Valkyrie і, відповідно, буде доступнішою. Хоча ціни поки не оголошені, за попередніми данними коштуватиме машина близько півмільйона доларів.

Фото: концепт Aston Martin Vanquish Vision / Мotor1

Скоріш за все, наступного року у Женеві ми побачимо третій середньомоторний суперкар Aston Martin, котрий цього року постав у Швейцарії у вигляді концепту Vanquish Vision.

Британська компанія вирішила відродити історичну назву Vanquish і показала у женеві концепт Vanquish Vision. До наступного Женевського автосалону цей прототип втілиться у готовий до виробництва автомобіль, а поки що потенційні покупці можуть оцінити загальну стилістику моделі.

Фото: концепт Aston Martin Vanquish Vision / Aston Martin

Новий Vanquish позиціонуватиметься на один щабель нижче за AM-RB 003, а отже коштуватиме менше. Цей автомобіль стане четвертою моделлю марки з центральним розташуванням мотора після двох “Валькірій” та AM-RB 003.


На відміну від останнього, силова установка Vanquish не буде гібридною – купе отримає “чистий” бензиновий V6 з парою турбін. Старт виробництва моделі намічений на 2022 рік.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну