УКР РУС
» » "Кіборг" про форум Тимошенко: Коли побачив цей шабаш, довелося пити заспокійливе
Всі новини

"Кіборг" про форум Тимошенко: Коли побачив цей шабаш, довелося пити заспокійливе

У Києві ветерани АТО вимагали від кандидата у президенти Юлії Тимошенко публічно вибачення за піар на темі "кіборгів" під час форумі "Батьківщини". Про таке вони заявила на прес-конференції в столиці.  

Вони також поділися своїми враженнями від форуму і що думають, коли політики привертають військових до своїх піар-кампаній.

Читайте також: "Платили по 10 тисяч доларів": ветерани АТО вимагають від Тимошенко публічного вибачення за піар на темі "кіборгів"

Так, "кіборг" Денис Гайда з позивним "Розсомаха" сказав: "Я – "кіборг", в аеропорту я був двічі. Після того, як я побачив це відео, цей шабаш, у мене просто емоції зашкалювали, не знаю, скільки заспокійливого випив, щоб заспокоїтися. Настільки обурило, що саме Юлія Тимошенко і з нею "кіборги". Адже це людина, яка взагалі ніколи не підтримувала АТОвців, яка не підтримувала ЗСУ. А згадати 2014 рік і Майдан, коли вона хотіла влитися в команду Майдану і влаштувала цей цирк з цією коляскою. Мало би "проканати", але не вийшло. Останнє це збіговисько, де вийшли "кіборги", – чи як їх назвати, напевно, що вже не "кіборги", бо людина, яка пройшла це пекло і знаючи, скільки там загинуло наших побратимів, як там все відбувалося, – і присудити їй (Тимошенко – Ред.) ім'я якогось "політичного "кіборга" – що це взагалі за маячня "політичний "кіборг". А що буде далі, якого ще "кіборга" ми будемо бачити?.. Ця вся театральна постановка дуже сильно б’є по імені не так тих, хто лишився живим, а по пам'яті загиблих…".

Він також сказав, що у Тимошенко намагалися зманіпулювати, показавши, що нібито всі "кіборги" її підтримують: "Близько 40 людей вийшли, із них всього троє людей, які неясно де були і що робили, – і це все показувати так, ніби всі "кіборги" її підтримують – я вважаю, що це не тільки неправильно, а й принизливо до краю. Тому моя думка, що Юлія Володимирівна не тільки не може бути президентом, а це неприпустимо для нашої держави. Бо оскільки вона є мамою нашої корупції, уявіть, що буде, коли вона стане президентом".


Інший ветеран АТО, сапер Владислав Грищенко звернувся до всіх політиків і зокрема до кандидатів у президенти: "Пам'ять наших побратимів – це для нас дуже святе. Кожен з нас, ветеранів, хоронили побратимів, витягали з поля бою, намагаючись врятувати їхнє життя. Останнім часом ми помітили, що було висловлено вголос "кіборгиня України". Це неприйнятно. Так не має бути в Україні, що пам'ять наших хлопців, які вистояли 242 дні, ідуть в політику і кажуть "кіборгиня". "Кіборг" – це дуже-дуже почесне звання, про це сказав і увесь український народ. І що відбувається? До мене телефонують матері і дружини загиблих хлопців і кажуть: "От була така ситуація з "кіборгиненю", з "кіборгами" по всій Україні, люди почали віддавати медалі й ордени, пов'язані з ДАП. Нам віддавати ці нагороди?". Нагороди видавалися матерям, дружинам і дітям. І вибачте, у мене не було що сказати, я не зміг нічого сказати. Будь ласка, всі політичні партії, всі політичні кандидати, не вв'язуйте пам'ять загиблих хлопців".

Грищенко наголосив: "Якщо ви хочете підтримати одного чи іншого кандидата, будьте у формі, але регалії всі, будь ласка, знімайте. Аби не зводити лобами всіх АТОвців. Не треба. Ви зараз вчиняєте "розділяй і володарюй". АТОвці у 2014-2015 році ділили один шматок хліба на трьох, на чотирьох. Воду 100 грам ділили, щоб попити, або пораненого напоїти. Не треба нас розділяли, ми і так розділяємося і сваримося, а ви доливаєте масла у вогонь. Я вам скажу так: ви, мабуть, виграєте, ви, мабуть, прийдете до політичної годівниці, але АТОвці вони лишаться АТОвцями. І не дай Боже, ця бомба вибухне. Ви не будете знати, що вам робити і куди вам втікати".

Дивіться також фотогалерею за темою:



То зникають, то з'являються: на Одещині відкрили особливий пам'ятник "кіборгам" – ФОТО

/ Facebook / Timur Nishnianidze
/ 1tv.od.ua
/ 1tv.od.ua
/ 1tv.od.ua
/ Facebook / Timur Nishnianidze
/ Людмила Прокопечко/Facebook
/ Людмила Прокопечко/Facebook
/ Людмила Прокопечко/Facebook
/ Людмила Прокопечко/Facebook
/ Людмила Прокопечко/Facebook
/ Людмила Прокопечко/Facebook Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну