УКР РУС
» » Nissan представить у США електричний седан із запасом ходу понад 600 кілометрів
Всі новини

Nissan представить у США електричний седан із запасом ходу понад 600 кілометрів

Nissan представить у США електричний седан із запасом ходу понад 600 кілометрів

Фото: Nissan.ua


Nissan представить концепт електричного спортивного седана IMs на Північноамериканському міжнародному автосалоні у Детройті, що відбудеться з 19 по 27 січня.

Кузов нового Nissan IMs поєднує у собі елементи седана та кросовера. IMs отримав вищу посадку, як у кроссовера та традиційну форму чотирьохдверного седана. Машина має дверцята зі зворотним відчиненням - задні двері відчиняються проти напрямку руху. Передні стійки машини висунуті вперед, заднє скло похиле. У моделі немає решітки радіатора, фари розташовані у формі букви V.

Дизайн і оснащення електромобіля втілюють основні ідеї програми Nissan Intelligent Mobility - безпілотні технології, "розумне" заряджання та інтелектуальну інтеграцію. За цією програмою компанія розроблятиме нові моделі.

Концепт отримав нові пропорції – завдяки розташуванню акумулятора під кузовом висота салону збільшилась. Також через подовження колісної бази салон став більш витягнутим, сидіння скомпонували новим методом 2 + 1 + 2. За цією методикою передні сидіння можна повертати, а задні можуть використовуватися як три посадочних місця, або як одне комфортабельне крісло - PremierSeat. Для цього вузькі бічні сидіння потрібно скласти.

Автомобіль має функцію повного автопілота, який зовсім не потребує участі водія. В автономному режимі передні фари і задні ліхтарі блимають синім кольором, повідомляючи пішоходам і водіям про автономний статус.

Електромобіль отримав два електродвигуна загальною потужністю 483 к.с., що розташовуються на передній і задній вісі. Акумулятор ємністю 115 кВт⋅ч забезпечує запас ходу в 612 км на одному заряді. Трансмісія в машині повнопривідна. Також Nissan IMs отримала вдосконалену пневматичну підвіску. Всі елементи силової установки заховані під підлогою салону.

Також новий Nissan оснастили системою підключення до віртуального світу Invisible-to-Visible (I2V). Її основа. Це 3D-інтерфейс, що дозволяє візуалізувати інформацію про пробки на дорогах, визначити альтернативні маршрути. Для цього він використовує технологію Omni-Sensing , яка збирає інформацію від датчиків про реальність навколо автомобіля та з віртуального світу. Водії навіть зможуть "створити" віртуального "пасажира" з віртуального світу, який з'явиться в салоні автомобіля у вигляді тривимірного аватара доповненої реальності.

× Джерело: Gazeta.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну