УКР РУС
» » В "Опозиційному блоці" заявляють, що Юрій Бойко створює їм перешкоди, тому що боїться чесної конкуренції
Всі новини

В "Опозиційному блоці" заявляють, що Юрій Бойко створює їм перешкоди, тому що боїться чесної конкуренції


В "Опозиційному блоці" заявляють, що Юрій Бойко створює їм перешкоди, тому що боїться чесної конкуренції. Звідси і позови до суду, і рішення про заборону вносити зміни в документи партії. Однак "Опоблок" вже подав апеляцію. У політсилі очікують швидке рішення. Тим часом соціологи оприлюднили нові рейтинги ймовірних кандидатів у президенти.

"Опозиційний блок залишається в минулому, ми йдемо далі ...", – так Юрій Бойко урочисто оголосив журналістам у Верховній Раді, що його політичне майбутнє пов'язане вже не з "Опозиційним блоком".

Але піти мирно він не захотів. Разом з прихильниками ініціював позов до суду, який незабаром заборонив вносити будь-які зміни в установчі документи партії безпосередньо перед з'їздом. За дивним збігом, суддя, яка прийняла це рішення, відразу після цього на 30 днів пішла у відпустку.

"Опозиційний блок вже подав апеляцію і буде домагатися рішення в суді, щоб всі адепти влади понесли заслужене покарання", – заявив голова політради "Опозиційного блоку" Борис Колесніков.

У партії кажуть – Бойко просто боїться чесної конкуренції, оскільки зараз втрачає популярність.

Зменшення рівня підтримки Бойка серед українців підтверджують і соціологи. За результатами опитування Інституту маркетингу та консалтингу, в лідерах – Юлія Тимошенко, Петро Порошенко та Олег Ляшко. Рейтинг Юрія Бойка з моменту переходу в іншу політсилу впав і зараз становить не більше 5%. А ось Олександр Вілкул свої позиції значно поліпшив.

Якщо тенденція збережеться, то до виборів, як каже політолог Кость Бондаренко, Вілкул істотно випередить колишнього соратника.

"Коли Юрій Бойко прийшов в" Опозиційний блок ", коли він очолив, його рейтинг становив 0,19% – саме такий рейтинг він отримав на президентських виборах 2014 року, і очевидно, що за рахунок" Опозиційного блоку "він набрав вагу. Зараз він відійшов від "Опозиційного блоку" і, звичайно, що його рейтинг буде танути. Найбільше сьогодні вдарило по Бойку те, що він написав заяву в поліцію на своїх колег. Електорат може пробачити багато, але в даній ситуації Бойко діяв дуже егоїстично. Він не думав про електорат, про партію, про своїх колег, а думав про те, щоб стати висуванцем від ще однієї політичної сили ", – говорить політолог Кость Бондаренко.

В "Опоблоці" впевнені, що виграють апеляцію. І тоді цілком законно зареєструють зміни, які минулого тижня прийняли на з'їзді і яким так противиться Юрій Бойко.

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну