УКР РУС
Всі новини

В Україні з'явилися перші роботизовані аптеки

В Україні з'явилися перші роботизовані аптеки

Сучасні технології затверджуються в усіх сферах життя, вони активно увійшли також і у бізнес-процеси. Фармацевтична галузь — не виняток. У всьому світі протягом кількох років використовуються так звані роботи-аптекарі – спеціалізована техніка, здатна виконувати функції провізора.

Український фармринок не є винятком, хоча використання аптечних роботів поки що не є настільки широким. Його в свою роботу впровадили і успішно використовують кілька брендів: "Аптека низьких цін", "Аптека АНЦ", "Аптека Копійка" та "Благодія".


Саме ці аптеки ось уже кілька років істотно поліпшують свої показники завдяки роботам Pharm Bot, які, до речі, виробляються в Україні. Що ж являють собою ці аптечні "помічники", і в чому їх плюси для покупців?

Pharm Bot – це унікальний механізм, що дозволяє значно оптимізувати роботу будь-якої аптеки. Відвідувачам роботизованої аптеки більше не потрібно стояти у довгій черзі. Отримавши інформацію про замовлення, Pharm Bot бере зі складу необхідний препарат і доставляє його покупцеві через віконце видачі максимально швидко — лише за сім секунд! Це значно скорочує час очікування, покупка формується максимально швидко. Тим часом провізор може провести детальну консультацію кожного покупця роботизованої аптеки.

Pharm Bot — це механізм, який об'єднав в собі багаторічний досвід і новітні технологічні розробки. Він зберігає в собі одночасно понад 12 тисяч упаковок препаратів. При цьому, кожна пачка перевіряється роботом на предмет цілісності і терміну придатності. Таким чином, повністю виключається фактор людської помилки. Робот не може пропустити будь-які відхилення від норми,якими б мінімальними вони не були, і до покупців потрапляють лише високоякісні товари.

До речі, є ще один беззаперечний плюс перших роботизованих аптек України. Фармбренди "Аптека низьких цін", "Аптека АНЦ", "Аптека Копійка" і "Благодія" постійно проводять цікаві акції, в рамках яких діють знижки на товари для всієї родини. Наприклад, зараз перші роботизовані аптеки пропонують покупцям "Робозніжкі" — знижки цін до 20% на сезонні препарати, вітаміни, чаї, косметику, засоби для жіночої, дитячої гігієни та багато іншого.


Джерело: obozrevatel.com
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну