УКР РУС
» » Баскетбол: анонс топ-матчів "Запоріжжя" та "Чекрасиких Мавп"
Всі новини

Баскетбол: анонс топ-матчів "Запоріжжя" та "Чекрасиких Мавп"

Після блискучого старту в Суперлізі Парі-Матч, БК "Запоріжжя" стало важче здобувати перемоги у другому колі чемпіонату. Як результат, команда опустилася на друге місце, поступившись лідерством "Хіміку", якому не так давно і програла в овертаймі. У той же час чемпіони України "Черкаські Мавпи" поки що продовжують займати незвичну для себе останню сходинку в турнірній таблиці баскетбольної Суперліги

Проте, запорожці залишаються грізним суперником. І зараз їх чекає непроста гра з БК "Миколаїв", який в двох попередніх матчах на виїзді обіграв "Одесу" та "Хімік". Віддати комусь перевагу в цьому протистоянні складно. "Миколаїв" все ще іноді називають "темною конячкою" цього сезону. "Корабели" дійсно не раз доводили, що вміють дивувати.

Безумовно, на стороні запорожців будуть рідні стіни. Але матчі цих команд завжди є настільки принциповим, що можна очікувати будь-якого результату. Це непримиренні суперники, які кожен раз демонструють запеклу боротьбу.

"Дуже хочеться відправити наших уболівальників на новорічні свята в гарному настрої. Ми розуміємо, що це буде зробити непросто, "Миколаїв" зараз на ходу, команда показує дуже змістовний баскетбол. У них дуже широка ротація, причому люди, які виходять з лавочки, підсилюють гру. Також триває динаміка жорсткості в захисті. Зараз це найбільш непоступлива в захисті команда і дуже добре тисне на м'яч. Вони змушують суперника грати на незвичних для нього позиціях в нападі. Ми готуємося до "Миколаєва", знаємо, що у нього є два види захисту. Розуміємо, що з відновленням Кості Анікієнко на нас чекає зона, з якої ми не дуже добре впоралися в Миколаєві. Чекаємо жорсткої гри", – заявив перед матчем головний тренер БК "Запоріжжя" Валерій Плеханов.

Чемпіони України "Черкаські Мавпи" поки що продовжують займати незвичну для себе останню сходинку в турнірній таблиці баскетбольної Суперліги Парі-Матч. Істотно поліпшити своє становище в році, що минає, команда вже не встигне, але у неї все ще залишається досить матчів в запасі, щоб набрати очки. Тому не можна сказати, що все в цьому сезоні для "Черкаських Мавп" втрачено.

На цьому тижні у команди Максима Міхельсона передбачено два складні виїзди: у Харків та Київ. І "Політехніку", і "Київ-Баскет" черкаські баскетболісти програли вдома. Зате виграли в столиці у своєму першому матчі сезону.

Минулого разу "Черкаські Мавпи" перемагали в чемпіонаті місяць тому, коли обіграли на виїзді "Запоріжжя". Потенціал у чемпіонів однозначно є, але на початку сезону у них був напружений графік, який заважав розподілити сили на Суперлігу Парі-Матч і єврокубки. Також корективи внесла низка травм. Так що команді явно знадобиться час, щоб привести себе в форму і почати добиватися результатів на рівні минулого сезону.

"Подивимося, які висновки зробили ми і харків'яни після попередньої зустрічі. Зараз можна говорити про те, що "Політехнік" є абсолютно не тією командою, яку ми пам'ятаємо по початку сезону. І багато хто мав проблеми з харків'янами якраз через недооцінку суперника. Була проведена робота, команда посилилася, видно зусилля тренера, самовіддача гравців. Що стосується "Київ-Баскета", то не можна сказати, що це більш серйозний суперник, так як займає місце в турнірній таблиці вище "Політехніка". Дуже рівний чемпіонат виходить. Якби мені запропонували укласти парі, то я б взяв паузу на цей сезон і не давав би ніяких прогнозів. Хоч ми з "Політехніком" і знаходимося внизу турнірної таблиці, в грі з нами розслаблятися не можна", – розповів головний тренер БК "Черкаські Мавпи" Максим Міхельсон. Джерело: 24tv.ua

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну