УКР РУС
Всі новини

Українська біткойн-біржа Kuna представила мобільний додаток


13 грудня криптовалютна біржа Kuna.io презентувала новий логотип, оновила сайт і розширила функціональність. Користувачам стали доступні нові способи поповнення і виведення валюти як Advanced Cash і Kuna Code. Також біржа запустила мобільний додаток. Про це повідомили представники майданчика.

За словами розробників, нові функції, зокрема, сервіс Kuna Code, дозволить переводити активи як між акаунтами користувачів біржі Kuna, так і поза біржового простору.

Оновився й інтерфейс біржі: загальний баланс відображається в BTC і доларах США. Його можна бачити для кожного активу окремо. Крім того, команда підтримки перейшла на цілодобовий режим роботи.

Крім іншого, біржа запустила бета-версію мобільного застосування API Kuna, яке дозволяє стежити за ринком і трейдити, а також дає більше можливостей для налаштування торгових ботів. Тестування API Kuna доступне за попереднім записом до лютого 2019 року, після чого відбудеться його офіційний реліз.

Відзначається, що зміна логотипу і айдентики покликана допомогти біржі Kuna.io вийти на ринки Грузії, Білорусі, Росії, Туреччини, Казахстану та Вірменії.

"За чотири роки роботи Kuna світ криптовалюти і сама біржа розвинулися і змінилися. Ми розширюємося, Kuna йде на нові ринки Півдня і Сходу і ці плани ми закріплюємо на всіх рівнях: від стратегії до інтерфейсу біржі", – заявив засновник Kuna.io Михайло Чобанян .

Раніше біржа Kuna розробила концепцію токена на основі гривні.

Раніше ми писали, що Opera випустила перший Android-браузер з підтримкою Web 3 і криптогаманцем Ethereum. Новий мобільний браузер підтримує не тільки ETH, а й маркери стандартів ERC-20 і ERC-721.

Раніше ми писали, що Google випустив інструмент для аналізу даних у блокчейні Ethereum. Компанія також розробила новий інтерфейс для візуалізації смарт-контрактів.

Також повідомлялося, що творець jаvascript представив протокол сумісності криптовалюти. Завдяки Universal Protocol Platform блокчейни зможуть спілкуватися між собою.

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну