УКР РУС
» » Поліція Австрії звинуватила російських біатлоністів у вживанні допінгу, їм загрожує ув'язнення
Всі новини

Поліція Австрії звинуватила російських біатлоністів у вживанні допінгу, їм загрожує ув'язнення

Поліція Австрії прийшла до збірної Росії з біатлону, яка перебуває в австрійському Хохфільцені. Правоохоронці підозрюють росіян у вживанні допінгу, за що на території Австрії передбачена кримінальна відповідальність.

Австрійські поліцейські прийшли до збірної Росії ввечері 12 грудня. Вже 13 грудня у Хохфільцені стартує другий етап Кубка світу з біатлону.

Серед підозрюваних у вживанні допінгу олімпійські чемпіони 2014 року в естафеті Антон Шипулін та Олексій Волков, а також Євген Гаранічев, Олександр Логінов та Ірина Старих. Крім них, в опублікованому переліку значаться колишній головний тренер російської збірної з біатлону Олександр Касперович, лікарі та масажисти збірної Артем Кринцилов, Олександр Селявкін, Євген Шутов та Дмитро Топичканов. Відповідну інформацію оприлюднив російський журналіст Дмитро Губернієв.


Переглянути цей допис в Instagram

Внимание !!!! Несколько часов назад в расположение сборной России по биатлону нагрянула австрийская полиция !!! Перед Вами список спортсменов , тренеров , врачей и массажистов , кому предъявлены обвинения в нарушении антидопинговых правил во время чемпионата мира в Хохфильцене в 17-м году !!!!! В Австрии это уголовное преступление !!!! Все , кто указан в этом списке , обязаны дать свои объяснения полиции !!!!! Интересно , почему именно сейчас и спустя почти два года предъявлены эти обвинения ???? За последние несколько лет наша команда регулярно проходила и проходит допинг - тесты и вопросов нет !!!! А теперь они есть у австрийской полиции !!!! Все подробности завтра на @matchtv_channel !!!! Женская спринтерская гонка стартует в 16.15 мск !!!!

Допис, поширений Дмитрий Губерниев (@guberniev_dmitry) 12 Гру 2018 р. о 1:31 PST


"У розташування збірної Росії з біатлону нагрянула австрійська поліція. Перед вами список спортсменів, тренерів, лікарів і масажистів, кому пред'явлені звинувачення в порушенні антидопінгових правил під час чемпіонату світу в Хохфільцені в 2017 році", – написав Губернієв в Instagram.

Згодом він додав, що у четвер, 13 грудня, зазначені спортсмени та співробітники збірної Росії повинні будуть дати пояснення поліції.

За даними видання ТАСС, жоден обвинувачений не затриманий. При цьому що у Хохфільцені перебувають Гаранічев, Логінов, Старих та Топичканов. Джерело: 24tv.ua

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну