УКР РУС
» » "Спровокує громадянську війну, а Путін уведе свої війська": Бабченко розповів, що буде, якщо Тимошенко прийде до влади
Всі новини

"Спровокує громадянську війну, а Путін уведе свої війська": Бабченко розповів, що буде, якщо Тимошенко прийде до влади

Нині в Україні запанувало тимчасове затишшя, яке після президентських виборів може перерости у велику війну. Про це у Вільнюсі в ході "Форуму Вільної Росії" заявив російський журналіст Аркадій Бабченко.

"Переконаний, те, що ми нині називаємо війною, – це пауза, перемир'я. Вони справді чекають приходу до влади президента, як вони кажуть, договороздатного. Вони будуть чекати до президентських і парламентських виборів в Україні і намагатися дестабілізувати ситуацію зсередини, а якщо ні, то буде велика війна, тому що вона неминуча в будь-якому разі", – сказав він.

Крім того, Бабченко заявив, що прихід до влади в Україні Юлії Тимошенко призведе до великої внутрішньої війни і введення в Україну російських військ: "Юлія Тимошенко – дорівнює Володимир Путін. Якщо в Україні до влади приходить Тимошенко, то, я думаю, років через півтора, а приблизно стільки часу потрібно, щоб накрутити і розпочати в Україні внутрішню громадянську війну, Володимир Володимирович просто вводить туди і свою армію під виглядом миротворців і каже: "Дивіться, ця країна не в змозі стати державою, давайте позбавимо вас просто від цього".

Він також додав: "Якщо тільки Юлія Володимирівна стає президентом, я на наступний же день сідаю і їду в Вільнюс, Австрію, Чехію, куди завгодно, тому що особисто для мене Юлія Володимирівна – це смерть. Тому що коли вона приходить до влади – мене виселяють з країни, тому що між Україною і Росією досі є договір про екстрадицію злочинців. Тому, в цьому разі Юлія Володимирівна – мій особистий ворог і ворог усієї України. А не буде України – тоді Третя світова, на мій погляд, буде остання".


Нагадаємо, журналіст Аркадій Бабченко, про вбивство якого повідомили напередодні, в середу, 30 травня, вийшов на брифінг СБУ. Голова Служби безпеки Василь Грицак повідомив, що загибель росіянина було інсценізовано. За даними СБУ, організатор убивства Бабченка планував усунути в Україні 30 осіб. Це здебільшого журналісти, політичні діячі, переважно росіяни, які приїхали в Україну через незгоду з путінським режимом. 

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну