УКР РУС
Всі новини

Представлено легкий родстер McLaren 720S Spider

За вагою нова модель відрізняється від звичайної версії усього на 49 кг.

Компанія McLaren офіційно представила відкриту версію свого суперкара 720S, котрий отримав приставку Spider до назви.

McLaren 720S Spider має монокок Monocage II-S виготовлений з вуглепластику. Завдяки цьому родстеру не знадобились додаткові посилювачі кузову для забезпечення необхідної жорсткості кузова, а це відобразилось на масі машини. Суха маса 720S Spider 1332 кг – усього на 49 кг більше, ніж у закритого 720S. Додаткова вага зумовлена появою механізма складання даху. Британці також запевняють, що родстер на 88 кг легший за “найближчого суперника у класі”. Імовірно, мається на увазі 1420 кг сухої маси Ferrari 488 Spider.

Фото: McLaren 720S Spider / McLaren

Жорсткий дах 720S Spider зроблений з вуглепластика і оснащений електричним приводом. У якості опції пропонується дах з електрохромним склом, що може бути прозорим чи непрозорим. Компанія каже, що у нього рекордний час трансформації серед суперкарів – 11 с, що на шість секунд швидше, ніж у моделі McLaren 650S Spider. Піднімати і опускати дах можна на швидкості до 50 км/год, причому відбувається це вдвічі тихіше, ніж у 650S Spider.

Дизайн родстера максимально близький до зовнішності купе 720S, але задні стійки навіть з піднятим верхом видають його. Спайдер також отримав оригінальні колісні диски (діаметр – 19 дюймів спереду і 20 ззаду).

Задні стійки родстера виконують кілька функцій. Вони слугують аеродинамічним елементом, посилюють структуру кузова, а також додають контурам машини естетичної привабливості. Крім того, “віконця” в них покращують оглядовість назад.

McLaren 720S Spider оснащується 4-літровим V8 з парою турбокомпресорів та семиступінчатим автоматом з приводом на задню вісь. Потужність силової установки сягає 720 к.с. і 770 Нм. Оскільки маса родстера відрізняється від 720S менш, ніж на 4 відсотки, прискорення від 0 до 100 у 720S Spider займає стільки ж, скільки і в купе – 2,9 с. Максимальна швидкість Spider становить ті ж 341 км/год, що й у купе, але з опущеним дахом вона знижується до 325.


Компанія вже почала прийом замовлень на родстер 720S Spider. Його ціна в Британії складає 237 000 фунтів (8,32 млн грн). Початок поставок клієнтам намічено на березень 2019 го.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну