УКР РУС
Всі новини

Подарунки на Миколая: що покласти дітям під подушку

Іграшки

Можна обрати на будь-який смак і вік. М'які ведмедики, конструктори, залізну дорогу, машинки, ляльки – завжди актуальний подарунок і точно сподобається вашій дитині. Головне знати, чим дитина цікавиться і що зараз у тренді.


Колекційні фігурки

Окрім звичайних іграшок, можна придбати колекційні. Якщо дитина захоплюється "Зоряними війнами", "Гаррі Поттером" чи героями якихось коміксів, то відповідно можна подарувати фігурку з улюбленим персонажем. Нині в інтернеті є купа сайтів, на яких можна купити колекційну та унікальну річ.


Солодощі

Цукерки, шоколад, печиво, мармелад. Чим більше, тим краще. Це завжди буде доречним подарунком, а головне смачним.


Прикраси

Дівчаткам можна подарувати прикраси: перстні, сережки, браслети чи намисто. Це не обов'язково повинно бути щось дороге, головне, щоб личило до стилю донечки.


Косметика

Також дівчаткам можна подарувати дитячу косметику: крем, блиск для губ, лак для нігтів. Діти завжди хочуть вирости і бути схожими на дорослих, тому можна подарувати їм таку радість.


Набори для ванни і душу

Для хлопчиків підійдуть набори для ванни та душу. Крім того, можна подарувати веселу мочалку у вигляді тваринки, або  іграшки для купання, наприклад, качечки чи човники. Тоді купання стане веселішим і цікавішим.


Книга або серія книг

Книга – найкращий подарунок, не лише для дорослих. Можна подарувати серію казок про тварин. Якщо у вас вже підліток, то тут може підійти серія книг, наприклад, про "Гаррі Поттера" чи "Хроніки Нарнії".


Розмальовки

Нині в магазинах пропонують безліч розмальовок як для дітей, так і для дорослих. Вони є різної складності та тематики. Головне забезпечити дитину ще олівцями чи фарбами. Взагалі, можна подарувати якийсь набір для малювання. Нехай дитина спробує себе в ролі художника.


Одяг

Так, діти не люблять одяг у подарунок. Але в цьому разі не обов'язково дарувати щось потрібне. Покладіть під подушку прикольні шкарпетки на зимову тематику чи веселу піжамку з оленями, або ж халатик із капюшоном із вушками.


Подарункові сертифікати

Можна подарувати майстер-клас з кулінарії, наприклад, як спекти печиво чи зробити цукерки. Або подарувати поїздку на картинг, похід у квест-кімнату чи подорож у віртуальну реальність.


Музичний інструмент

Дитина захоплюється музикою чи лише мріє навчитися на чомусь грати? Подаруйте гітару, синтезатор або барабани. Для початку можна іграшкові, аби зрозуміти, наскільки дитина справді бажає займатися музикою.


Спортивний інвентар

Не обов'язково дарувати футбольний м'яч чи ракетки для тенісу. Це може бути щось зимове, наприклад, ковзани чи санчата. Так, цей подарунок не влізе під подушку, втім, поруч з ліжком як раз встане. Ще ціла зима попереду, а забави на свіжому повітрі – найкраще, що можна робити в сніжну погоду.


Набір для творчості

Можна подарувати набір для творчості. Зліпити з пластиліну жабеня, вирізати з картону сніжинку, склеїти з паперу шкатулку, з бісеру зробити браслет, а з ниток вишити картину. Зараз можна обрати будь-який напрям, ваші діти будуть у захваті. Крім того, ви також можете творити разом із ними.


Квитки

Подаруйте дитині квитки в кіно на мультфільм, який вона давно хотіла побачити, підіть із нею у ляльковий театр, цирк чи планетарій. Також зараз дуже популярними стали контактні зоопарки, де дітям дозволяють бавитися з тваринами.


Настільні ігри

Це заняття на години для всієї родини. Якщо за вікном сильний мороз, то можна приготувати всім какао і разом зіграти в настольні ігри. Хто перший до фінішу?


Набір для експериментів

Такі набори дуже часто можна побачити в магазинах. Так досить легко можна зацікавити дитину наукою, наприклад, хімічними чи фізичними експериментами.


Нагадаємо, раніше 5.ua повідомляв про модель Кайлі Дженнер, яка зворушила мережу світлинами зі своїм янголом – донькою Стормі.

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну