УКР РУС
Всі новини

Mazda презентувала нову Mazda3

Як і було обіцяно, Мазда втілила у життя концепт Kai майже без змін.

Нова 2019 Mazda3 – це злегка видозмінена виробнича версія концепту “Кай”, показаного на минулорічному Токійському автосалоні. І седану, і хетчбеку при цьому вдалось зберегти впізнавані форми. Можна сказати, що еволюція моделі була тихою.

Габарити нової Mazda3 майже не змінились: колісна база виросла на пару сантиметрів та на стільки ж зменшилась висота, а решта параметрів такі ж, як були в попередника.


Замість того, щоб використовувати жорсткі плечові та закруглені лінії, щоб "намалювати" контур на плоский профіль, Mazda спроектував машину з контурами, які створюють справжні плечі та стегна.


Всередині нова “Мазда 3” оновилась не менше, ніж зовні і тут зміни помітніші. Свіжий дизайн кокпіта, нова приладова панель та 8,8-дюймовий екран ультимедійної системи з останніми оновленнями, важіль перемикання коробки передач розміщено вище для більшої зручності.


Покупці зможуть обирати між шкіряним оздобленням салону, або тканинним з текстилю нового покоління. Mazda повідомляє, що оптимізація розміщення динаміків дозволила покращити звучання стандартної стерео-системи з 8 динаміками та опційної Bose з 12-ма, а на додачу розробники ще й покращили шумоізоляцію моделі.


Mazda запропонує покупцям бензинові 1,5-, 2,0- та 2,5-літрові двигуни Skyactiv-G і дизельний 1,8-літровий Skyactiv-D. Які з цих двигунів будуть пропонуватись на українському ринку – поки неясно. П'ятим варіантом буде новий чотирициліндровий мотор Skyactiv-X.

Нова підвіска покращує комфорт та керованість автомобіля. Спереду у “трійки”, як і раніше, макферсон, а ззаду – торсіонна. Моделі призначено набір нових колісних дисків від 16 до 18 дюймів.


У США нова Mazda3 пропонуватиметься також з опційною системою повного приводу i-Activ AWD, однак з якими саме двигунами вона поєднуватиметься, а відтак – чи буде пропонуватись в Україні, поки невідомо.


Mazda каже, що нова Mazda3 стане першим кроком на шляху до Mazda Premium – тобто переходу у дорожчий сегмент. Ціни поки не названі, та сподіватимемось, що здорожчання не буде радикальним.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну