УКР РУС
Всі новини

Audi показала перші офіційні фотографії електрокара e-tron GT

Audi показала перші офіційні фотографії електрокара e-tron GT

Компанія Audi анонсувала офіційну прем'єру концепту e-tron GT на автосалоні в Лос-Анджелесі і показала перші фото шоу-кара. Серійне виробництво нового флагмана електричної лінійки марки і потенційного конкурента Tesla Model S почнеться 2020 року.

 На опублікованих виробником офіційних фото прототип Audi e-tron GT обтягнутий двокольоровою камуфляжною плівкою, але це не заважає розглянути п'ятидверний ліфтбек, що відрізняється від базової моделі колісними дисками більшого діаметру, формою заднього дифузору і аеродинамічним обвісом. Ряд стилістичних елементів шоу-кара запозичений у Audi A7 Sportback нового покоління.

За неофіційною інформацією, e-tron GT побудований на платформі PPE (Premium Platform Electric), розробленої спеціально для електрокарів і використовуваної у Porsche Taycan. Ліфтбек стане першою моделлю марки з 350-кіловатним зарядним пристроєм. До 80% ємності батарея електрокара буде заряджатися за 12 хвилин. Запас ходу без підзарядки складе 400 км. З місця до 100 км/год Audi e-tron GT зможе розганятися менше ніж за 4.0 секунди.

Свою першу повністю електричну модель – кросовер Audi e-tron – німецька марка представила у вересні цього року, показавши модифікацію Audi e-tron 55 quattro з двома електромоторами сумарною потужністю 408 к.с. (664 Нм) і акумуляторним блоком ємністю 95 кВт∙г, що працює з напругою 400 В. Кросовер оснащений системою рекуперації, що дозволяє повертати в батарею понад 70% витраченої енергії і керувати електрокаром однією педаллю. Запас ходу без підзарядки становить 400 км по циклу WLTP. З місця до 100 км/год кросовер прискорюється за 5,8 с, а максимальна швидкість обмежена на рівні 200 км/год.

Серійне виробництво кросовера Audi e-tron налагодили на заводі Audi на заводі в Брюсселі (Бельгія). Перший автомобіль в кольорі Misano Red зійшов з конвеєра 3 вересня.

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну