УКР РУС
Всі новини

Toyota представила нове покоління седану Corolla

Toyota представила нове покоління седану Corolla

Після презентацій хетчбека і універсала Corolla в Toyota взяли тривалу паузу, залишивши найцікавішу для українців чотирьохдверну модифікацію моделі на потім. Причому, японці серйозно боролися з витоками за новим седаном, і тепер нам зрозуміло чому, – пише AUTO.RIA.com.

Що стосується їздових звичок, то тут нова модель буде дуже відрізнятися від свого попередника. Замість дешевої балки, на задній осі тепер встановлюється комфортніша багаторичажка. Ні для кого не секрет, що обслуговування подібної підвіски обходиться дорожче, але в Toyota вважають, що глобальний клієнт вже дозрів до комфортної Corolla, і погодиться за це платити.

В Європі значна частка продажів мусить припасти на гібридні седани з 1,8-літровою "четвіркою" і сумарною потужністю 122 кінських сили. Не меншим попитом будуть користуватися четирьохдверка з 1,6-літровим бензиновим мотором на 132 кінські сили. У базі цей мотор пропонується з механічною коробкою передач, а за доплату можна буде замовити версію з варіатором.

Уже в початковому виконанні європейський седан буде непогано "нафарширований". Японці обіцяють комплекс Safety Sense навіть у стартових комплектаціях. Він включає в себе системи автоматичного екстреного гальмування, контролю сліпих зон, розпізнавання дорожніх знаків і адаптивний круїз-контроль. Але на українському ринку комплектації можуть дещо переглянути. Наприклад, оновлений Yaris в найдоступніших комплектаціях у нас пропонували без Safety Sense.

Раніше ми писали, що Toyota і Subaru відкликають тисячі авто: названі проблемні моделі. Кампанія торкнеться автомобілів, вироблених у певні роки.

Також повідомлялося, що Toyota відкликає понад мільйон автомобілів в усьому світі для усунення дефекту електрообладнання. У вересні в Японії був зафіксований випадок загоряння автомобіля компанії через це дефект, повідомив представник Toyota. Ніхто не постраждав внаслідок цього інциденту.

Практика відкликання авто з несправностями популярна в усьому світі. Так, влітку 2017 року автомобілебудівні гіганти Ford, Nissan і Mazda відкликали загалом 2,7 млн автомобілів, реалізованих на північноамериканському ринку і оснащених дефектними подушками безпеки виробництва японської фірми Takata. А навесні-2018 російський "АвтоВАЗ" відкликав понад 100 тис. автомобілів Lada Kalina і Granta.

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну