УКР РУС
Всі новини

SEC напише керівництво для ICO "доступною англійською"

Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) планує прояснити, коли і як криптовалюти можуть бути визнані цінними паперами, пише CoinDesk з посиланням на заяву представника відомства.

Виступаючи на тижні Фінтех у Вашингтоні, директор SEC з корпоративних фінансів Вільям Хінман заявив, що регулятор має намір викласти "доступною англійською" правила, до яких зможуть звертатися організатори продажів токенов. Керівництво допоможе розробникам визначати, чи можуть їхні токени бути визнані цінними паперами, повідомив Хінман, не уточнивши, коли SEC опублікує обіцяну документацію.

Якщо розробники не можуть чітко визначити, випускають вони цінний папір чи ні, їм слід зв'язатися з новим фінансовим хабом регулятора, який займається такими питаннями, додав Хінман.

Також SEC готова надати крипто-стартапам консультації щодо обліку, зберігання та оцінки токенів. Деякі заяви, які до сьогоднішнього дня отримував регулятор, вже торкалися подібної проблеми.

"Я вважаю, що нам слід спробувати зібрати все воєдино і поділитися цим. Ми хочемо поділитися чимось трохи прозорішим", – сказав він.

Керівництво також буде охоплювати транзакції на вторинному ринку, щоб розробники знали, як їм поводитися зі своїми токенами після завершення основної частини кампанії.

Говорячи про те, які фактори SEC буде враховувати під час визнання токена цінним папером, як приклад Хінман вказав на очікувану прибутковість від вкладення в пропоновані інструменти.

"Якщо хтось пропонує фінансовий інструмент третій особі, і ця особа розраховує на якусь прибутковість або щось, що підвищить цінність монети або токена, це свідчить про те, що ми маємо справу з пропозицією цінних паперів", – пояснив він.

Наприкінці вересня до SEC звернулася група американських законодавців з проханням прояснити ситуацію зі статусом цінних паперів і токенов, що склалася на кріптовалютном ринку.

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну