УКР РУС
Всі новини

Представлено новий Renault Captur 2024

Французський автовиробник презентував рестайлінг моделі Captur. Це вже друге оновлення поточної генерації й таким чином Renault подовжує термін життєвого циклу компактного кросовера.

Першу генерацію Captur було представлено на Женевському автосалоні ще у 2013 році й з того часу було продано понад два мільйони автомобілів. Актуальне, друге покоління моделі тепер виглядає ще сучасніше, завдяки новій мові дизайну компанії.

Спереду новий Captur отримав нові елементи та оптику, подібні до тих, що було представлено в Scenic та Clio. Хромована решітка радіатора також зникла. Ззаду форма кузова залишилась більш звичною, проте модель отримала нові ліхтарі. До того ж новинка має оновлені логотипи компанії.


В салоні змін помітно менше, проте компанія Renault додала нові екрани мультимедійної системи з вбудованим Google та приборної панелі водія діагоналлю 10,4 та 10,25 дюймів відповідно. Шкіру в обробці більше не використовують – інтер’єр створено з використанням перероблених матеріалів.

Також новий Captur отримав нові електронні системи активної безпеки та систему автономного водіння другого рівня. Кросовер пропонуватиметься з 5 варіантами силових установок.

Базові версії пропонуватимуться з найслабшим 1,0-літровим турбомотором на 90 “конячок”, тоді як найпродуктивнішим є двигун на 160 к.с., об’ємом 1,3 літра. Топовою версією Captur є гібрид E-Tech потужністю 145 к.с За словами Renault, версію вже замовили “41% покупців у Франції”.

Гібрид являє собою комбінацію бензинового двигуна, об’ємом 1,6 літра та електромотора з батареєю ємністю 1,2 кВт-год. Дизельного двигуна в лінійці більше немає, але покупцям також доступний варіант з ГБО на основі 1,0-літрового мотора. Такий варіант здатен подолати понад 1000 км запасу ходу при повних баках бензину та газу. Вартість комплектацій стане відома, коли новий Renault Captur надійде у продаж.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну