УКР РУС
Всі новини

Volkswagen розширив сімейство VW Passat новими комплектаціями

Тепер Volkswagen Passat нового покоління можна замовити як у версіях з м’яким гібридом, так й у декількох нових з дизельним двигуном, або PHEV.

Компанія Volkswagen значно розширила вибір силових агрегатів та типів приводу для покупців. Тепер новий Passat доступний у варіації плагіна, з гібридними установками на 204 к.с. та 272 к.с. Обидва варіанти авто можуть подолати до 120 км виключно на електриці.

Passat eHybrid оснащено акумулятором ємністю 19,7 кВт-год, що має підтримку швидкої зарядки до 50 кВт. Вартість плагіна у базовій версії на ринку Німеччини починається від 50 320 євро. Менш потужну модель можна придбати у комплектаціях Base, Business і Elegance, а eHybrid 272 доступний лише у версіях Elegance та R-Line за ціною від 62 330 євро.


В лінійці двигунів Passat з’явився новий базовий дизельний двигун TDI потужністю 122 к.с. та 320 Нм. Цей двигун доступний лише в комплектаціях Passat і Business, вартість яких починається від 41 745 євро.

Також доступний більш потужний дизельний агрегат на 193 к.с. в парі з повним приводом 4Motion. Volkswagen повідомив, що ця версія Passat має найкращий показник буксирування – 2200 кг. Вартість такого авто починається з 57 335 євро.


Представлені раніше м’який гібрид eTSI, обладнаний 48-вольтним ремінним стартерним генератором та дизельний TDI потужністю 150 к.с. також доступні в німецьких шоу-румах. Версію eTSi можна замовити за ціною від 39 995 євро, тоді як дизельний агрегат доступний за 48 495 євро.

Представлений понад пів року тому Passat нового покоління пропонується лише в кузові універсал та більше недоступний як седан. Він створений на платформі VW Group MQB Evo й поділяє її з останньою Skoda Superb, яка поставляється у кузові ліфтбек та універсал.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну