УКР РУС
Всі новини

Рейтинг найдешевших електромобілів 2024 року

Ще декілька років тому доступних електромобілів було значно менше. Проте, ринок електричних автомобілів з кожним роком стає все популярнішим й зараз дешевих електромобілів стає все більше.

Ціна електромобілів залежить від його оснащення, а зокрема від місткості батареї, пропонованого запасу ходу, кількості електромоторів, швидкості прискорення та габаритів.

Nissan Leaf


Nissan Leaf став одним з засновників сегмента доступних електромобілів. Актуальне покоління моделі й досі залишається однією з найпривабливіших пропозицій на ринку. Він пропонується з переднім приводом та має запас ходу в близько 400 км. Однак, варто зазначити, що є версії, які використовують застарілий стандарт зарядки CHAdeMO.

Volvo EX30


Новий електромобіль початкового рівня від Volvo недорогий, а не дешевий. Він має гарний, простий інтер’єр й щедро наповнений функціями. До того ж цей EX30 є одним з найбезпечніших у класі. Нещодавно відбулась офіційна презентація Volvo EX30 в Україні.

На українському ринку автомобіль пропонується у трьох комплектаціях. Базова - задньопривідна з двигуном потужністю 272 к.с. та батареєю на 51 кВт/год, а запас ходу становить 344 км. Ціна починається 32 000 євро, проте варто зазначити, що перехід від комплектації до комплектації відчутно підвищує вартість.

Hyundai Kona Electric

Kona Electric нещодавно отримала оновлення й тепер має більше простору в салоні. Авто пропонується виключно з моноприводом. Комплектація Electric SE має двигун потужністю 133 кінських сили в поєднанні з акумулятором на 48,6 кВт/год, з прогнозованим запасом ходу 470 км.


Варіації Electric SEL і Limited отримують потужніший двигун на 201 кінську силу в поєднанні з акумулятором місткістю 64,8 кВт/год, якого, за словами Hyundai, достатньо аби подолати 420 км.

Volkswagen ID.4

Електричний кросовер VW ID.4 став найпопулярнішим електромобілем в Україні за 2023 рік. Це легко пояснюється його якісними характеристиками, які отримує покупець за досить скромну ціну. Вартість імпортованої моделі з Китаю починається від 30 000 доларів. До того ж ID.4 є значно більшим за своїх конкурентів.


Повнопривідний варіант кросовера оснащується батареєю на 82 кВт/год та двома електромоторами загальною потужністю 312 к.с. Запас ходу електромобіля становить близько 400 км.

Tesla Model 3


Model 3 – один з найпопулярніших електричних седанів у світі. Модель оснащена як моно-, так і повним приводом. Базова задньопривідна версія може подолати 440 км на одному заряді, тоді як версія з двома електромоторами пропонує запас ходу в 550 км.

Nissan Ariya


Nissan Ariya, другий електромобіль бренду Nissan, вражає сильними технічними характеристиками, гарною ціною та оригінальним інтер’єром. Базовий двигун FWD забезпечує 350 км запасу ходу. Вартість імпортованої моделі з Китаю починається з 30 000 доларів, що робить авто прямим конкурентом VW ID.4 в нашій країні. Також доступна модель з повним приводом, але вона коштує значно дорожче.

Toyota bZ4X



Перший справжній електромобіль від Toyota – bZ4X пропонує досить незвичний дизайн екстер’єру та інтер’єру, який може сподобатись не всім. Базові передньоприводні версії, імпортовані з Китаю, також можна придбати за 30 000 доларів. Повнопривідна версія авто також доступна. Toyota bZ4X має батарею місткістю 71,4 кіловат-години, яка забезпечує приблизно 400 км запасу ходу. Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну