УКР РУС
Всі новини

Nissan вивів на ринок близнюка Renault Master під назвою Interstar-е

Японський виробник зі своїм електротяговим комерційним фургоном Interstar відкрито вступає у конкурентну боротьбу з електричним фургоном Ford e-Transit: чия візьме покаже час.

Nissan виводить на ринок повністю електричний фургон у двох версіях. При цьому виробник заявляє, що його абсолютно новий Interstar-e розроблений практично для всіх специфічних потреб бізнесу.

Якщо придивитися уважніше, то нова модель розділяє технологію з нещодавно представленим акумуляторним Renault Master. І це не дивно, оскільки "абсолютно новий з ніг до голови" фургон Interstar-е, як і електричний Master, розроблявся британською дизайн-студією Nissan у Лондоні.

Новачок має велику передню частину з квадратними фарами, написом Interstar на носі, квадратними ґратами та яскравими світлодіодними денними ходовими вогнями. Скошене лобове скло та пласка підлога покращують аеродинаміку та підвищують ефективність на 20 відсотків порівняно з попередньою моделлю.


В обох випадках розрахунок робиться на станційну зарядку від мережі змінного струму, що дозволяє заряджати акумулятор фургона від 10 до 100% менш як 4 години. Однак при потребі Nissan пропонує достатні можливості швидкої зарядки постійного струму, щоб додати 250 км пробігу всього за 30 хвилин. Для міської дистрибуції такий термін доволі привабливий.

"Завдяки повністю електричній версії, збільшеній вантажності та різноманітному набору варіантів переобладнання ми пропонуємо саме те, що потрібно нашим повсякденним лідерам – малим і середнім підприємствам", – каже директор з легких комерційних автомобілів LCV Nissan Europe Ніколас Чанн.


Найбільша 4-тонна версія нового Interstar-e має вантажність 1,6 тонни. На цьому ТЗ можна їздити по всій Європі зі звичайними водійськими правами категорії В. Нагадаємо, у Європі для управління бензиновими та дизельними автомобілями максимальна вага ТЗ для управління водієм такої категорії не повинна перевищувати 3,5 т, але для акумуляторних машин ця вагова планка трохи збільшена.

Порівняно з попередньою моделлю Nissan, новий Interstar приблизно на 10 см довший, а отвір бічних дверей на 40 мм ширший. При цьому свої характеристики у порівнянні з дизельною версією Nissan не втратив, нова модель Interstar-e більш обтічна завдяки деяким аеродинамічним змінам і більш плоскому днищу.


Interstar-e також оснащена в стандартній комплектації системами екстреного гальмування, попередженням про сонливість, контролю тиску в шинах (TPMS) і допомоги при розгойдуванні причепа.

Попередні замовлення розпочнуться у другому кварталі 2024 року, а продажі стартують в останній половині року. Ціни й детальніші характеристики моделей ще не оголошено.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну