УКР РУС
Всі новини

Renault Master E-Tech Electric вийшов на ринок: характеристики

Новий Renault Master в електричній версії E-Tech Electric має пробіг на одній зарядці 460 кілометрів та вивірену аеродинаміку.

Акумуляторний E-Tech Electric прийшов на ринок з двома варіантами батареї – 40 та 87 кВт-год. Вибір за споживачем, залежно від потреби, характеру вантажів, плеча перевезень та рельєфу місцевості й, звісно, кліматичних умов регіону.

Виробник зробив усе можливе для якнайбільшої ефективності фургона. Скажімо, завдяки дизайну Aerovan і новій повністю оптимізованій платформі вдалося знизити енергоспоживання на понад 27% порівняно з попереднім поколінням Master. Тут все підпадає під умовне гасло: їхати далі, перевозити більше та коштувати менше.

Два параметри ємності зберігання енергії в 40 та 87 кВт-год розробники вважають виправданим рішенням, оскільки обидва пакети розроблені для транспортних операцій як у містах, так і в передмістях. При цьому вони не впливають на вантажопідйомність автомобіля, що є важливим критерієм у цьому сегменті.


Новий Renault Master E-Tech Electric пройшов багаторазові випробування в аеродинамічній трубі. Завдяки цьому вдалося відточити до досконалості його силует і кожну частину кузова. Спочатку прототипи провели тисячі годин у тунелі під час розробки, а потім, враховуючи розміри фургона, сертифікаційні випробування проводилися в аеродинамічній трубі, побудованій для літаків.

Продуктивність силового агрегату вдосконалена за допомогою двигуна, що розвиває 105 кВт та 300 Нм і системи трансмісії, яка має один із найвищих коефіцієнтів на ринку важких електричних LCV.

Система управління нагріванням батареї підтримує постійну температуру, що підвищує продуктивність акумулятора та продовжує термін його служби. Система кондиціонування повітря в кабіні є стандартною, вона підтримує температуру в приміщенні на оптимальному рівні та запас ходу як влітку, так і взимку.


Система динамічного гальмування – перша в LCV – також обмежує кількість компонентів у моторному відсіку (внутрішній двигун активує гальма). Окрім посилення гальмування, система до того ж швидше гальмує, що також покращує активну безпеку автомобіля. Система може перетворювати кінетичну енергію від уповільнення в електричну, щоб зарядити акумулятор і збільшити запас ходу. Таким чином система може збирати до 95 кВт енергії.

Вантажність Renault Master E-Tech Electric сягає 1625 кг, він може буксирувати 2,5 тони. Для його управління потрібне посвідчення водія категорії B.


Експерти вказують на доволі економічний режим споживання: 21 кВт-год/100 км (WLTP) з акумулятором місткістю 87 кВт-год. Швидка зарядка постійного струму потужністю 130 кВт додає запас ходу на 252 км за 30 хвилин. Домашній Wallbox змінного струму потужністю 22 кВт заряджає батарею з 10% до 100% десь за 4 години.

Щодо силового потенціалу, то тут за вибором стоїть двигун потужністю 96 кВт або 105 кВт, в обох крутний момент однаковий - 300 Нм. Перший працює від батареї місткістю 40 кВт-год і має запас ходу приблизно 200 км за протоколом WLTP, другий працює від акумулятора місткістю 87 кВт-год із запасом ходу до 460 км за цим же протоколом.

Щодо цінника, то виробник у своєму офіційному прес-релізі поки інформації не надав.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну