УКР РУС
Всі новини

Skoda показала частину оновленої Octavia

Компанія опублікувала відео, де поділилась елементами екстер’єру нової моделі. Одразу помітно, що Octavia отримала новий корпоративний дизайн та фірмовий стиль бренду.

Запустивши у виробництво повністю електрифіковані Superb і Kodiaq, а також повністю електричний Enyaq, чеський автовиробник закріпив свій авторитет, як виробника одних з найекологічніших автомобілів у світі.

Зовсім незабаром Skoda планує представити оновлену Octavia. Автомобіль матиме два варіанти кузова: хетчбек, та Combi. Технологія Plug-in Hybrid (PHEV) використовується в поточній Octavia з 2020 року.


Вірогідно, що Octavia PHEV збереже свою батарею місткістю 13 кВт-год, що дозволяє актуальній моделі мати пробіг виключно на електриці приблизно 56-64 кілометри. Проте, скоріш за все, варто очікувати незначного збільшення цього параметру.

Octavia базується на тій самій платформі MQB, що й Volkswagen Golf, тому поки немає шансів побачити повністю електричну Octavia. Однак, Škoda прагне стати одним із п’яти найбільш продаваних брендів у Європі до 2030 року з лінійкою авто у сегменті початкового рівня. Саме тому, цілком можливо, що електрична Octavia може з’явитись в кінці цього десятиліття.

З тизеру, який показала компанія Skoda помітно, що нова Octavia отримала інший передній бампер та змінену решітку радіатора, а також оновлений логотип Skoda.

Окрім версії PHEV, актуальна Octavia представлена з бензиновими моторами об’ємом 1,0- та 1,5 літра, потужністю 108 й 148 кінських сил відповідно. Є також і дволітрові дизельні агрегати потужністю 114, 148 або 197 к.с. Цілком вірогідно, що рестайлінгова Octavia збереже лінійку наявних двигунів. Побачити її ми зможемо вже зовсім скоро.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну