УКР РУС
Всі новини

Навушники AKG K240 та їх особливості

Компанія AKG вже давно зарекомендувала себе як виробник якісних професійних навушників. Продукти AKG мають попит як серед любителів якісного звучання, так і серед досвідчених аудіофілів. Завдяки якості збірки та технологіям компанії – навушники AKG часто стають лідерами всіляких топів, і в цілому користуються любов'ю споживачів.

Модель AKG K240 привернула багатьох ще в момент свого анонсу. Напіввідкриті професійні навушники повинні були сподобатись як фанатам якісного звуку, так і прискіпливим аудіофілам, і судячи з усього у даної моделі все вийшло.
Відносно невеликий цінник AKG K240 дозволяє вибрати саме їх, але чи варті вони своїх грошей? Розберімось!

Особливості AKG K240

Як і будь-які навушники компанії – AKG K240 повторюють фірмовий дизайн і "почерк" виробника. Відзначається знаменита якість AKG і в матеріалах, використовуваних для збірки AKG K240. Завдяки якісній оббивці навушники відмінно тримаються на голові та не створюють дискомфорту при тривалому носінні. Матеріали використовувані для складання дуги навушників не викликають ніяких нарікань, так що їх цілком можна вважати досить надійними та міцними.

Що ж стосується відмінностей, то AKG K240 може похвалитися знімним кабелем. Така можливість відсутня в молодшій моделі лінійки та безумовно припаде до смаку тим, хто часто подорожує і хоче робити це без страху пошкодити рідний провід навушників. До відмінностей також варто віднести якість звуку, яка враховуючи відносно низьку вартість AKG K240 – просто вражає.
AKG K240 відмінно справляються як з низькими, так і з середніми, і високими частотами. Завдяки цьому їх можна вважати відносно універсальними.

Як купити оригінальні AKG K240

Купівля оригінальних навушників середнього і преміум сегменту завжди пов'язана з ризиком попастися на копію. Багато компаній які займаються виробництвом копій часто звертають увагу на найбільш популярні моделі, до числа яких і відноситься AKG K240.
Для того, щоб мінімізувати ризик попастися на копію AKG K240, вам необхідно:
  • Оцінити стан коробки.
  • Перевірити наявність коду на упаковці.
  • Перевірити справжність навушників за допомогою офіційного сайту виробника і коду, розміщеного на коробці з пристроєм.
Далеко не кожен магазин дозволить вам провести таку перевірку, а тому такий метод складно назвати на 100% ефективним. Якщо ви не готові ризикувати своїми грошима і хочете отримати 100% гарантію того, що придбані вами навушники це оригінал – зверніться до нас.
У магазині Soundmag вас чекають сотні позицій навушників, вінілових програвачів і саундбарів – за приємними цінами. Ми безпосередньо співпрацюємо з офіційними постачальниками компаній виробників, завдяки чому ви можете бути впевнені в оригінальності нашої продукції. Відвідайте один з наших шоурумів, розташованих в Києві та Дніпрі, і особисто переконайтеся в розмірі нашого асортименту.
Познайомитися ближче з нашою продукцією ви також можете відвідавши каталог товарів нашого інтернет-магазину. На сайті ви також можете дізнатися про методи доставки товарів, і ознайомитися з відгуками наших клієнтів.
Якщо ви давно стежите за AKG K240 і хочете купити ці навушники за найкращою ціною – зробіть це разом з Soundmag.
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну