УКР РУС
Всі новини

Митно-брокерські послуги в Україні

Процесс відправки та отримання товару не менш важливий, чим виготовлення та пошук міжнародних клієнтів. Якщо у вас невелика компанія, яка тільки пробує експортувати продукцію, або в компанії поки що немає штатних брокерів, краще за все скористатись послугами спеціалістів, які зроблять вилкий обсяг роботи швидко та якісно. 

Митно-брокерські послуги 


Замовити митно-брокерські послуги можна в компанії «IMEX SOLUTIONS», ось тут https://imex-solutions.com.ua/services/customs-brokerage-services/. Відправкою чергової партії товару будуть займатись професіонали своєї справи. Брокери врахують всі особливості товару, умови та необхідні строки для того, щоб ваш бізнес розвивався на міжнародному рівні, пропонував клієнтам з інших країн якісний сервіс. 

Що включають митно-брокерські послуги: 

  • підготовку документів; 
  • оформлення ВМД;
  • розрахунок необхідних внесків; 
  • узгодження спірних питань. 

Не менш важливим під час відправлення товару є консультації спеціалістів у різних питаннях. З компанією "IMEX SOLUTIONS" ви отримаєте якісний сервіс, правову консультацію та допомогу. Головне – складні питання під час експорту чи імпорту стануть простими та зрозумілими. У будь-якій ситуації, яка може скластись на митниці, команда спеціалістів допоможе розібратись. 

Завчасно замовляйте митно-брокерські послуги, щоб підготувати необхідні документи, дізнатись приблизні строки проходження митниці, а також вартість послуг спеціалістів и суму всіх внесків. Після цього ви зможете розрахувати кінцеву вартість одиниці товару чи оптової відправки. 

Замовити послуги спеціалістів можна на сайті прямо зараз. Оформлюйте заявку на сайті та чекайте дзвінка представника компанії для більш детального обговорення відправки. Таким же чином працює імпорт. Звертайтесь по допомогу до спеціалістів, щоб не затримувати товар на митниці, якомога швидше відправляйте продукцію, сировину чи інші товари. 

Інші послуги компанії 


Також у компанії «IMEX SOLUTIONS» можна замовити оформлення дозвільної документації, організувати міжнародні перевезення з повним оформленням документів і отриманням дозволів, консолідацію збірних вантажів. 

На офіційному сайті компанії дізнайтесь більше інформації про діяльність спеціалістів, повний перелік послуг, додаткову та корисну інформацію. Обирайте для бізнесу кращих спеціалістів, з якими проходження митниці та доставка вантажу стане швидким процесом без лишніх проблем. 
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну