УКР РУС
» » «13-й айфон, як 13-та зарплата, - неочікувано, приємно і так вчасно!» До дня народження Центру техніки Епіцентр роздає «яблучка»!
Всі новини

«13-й айфон, як 13-та зарплата, - неочікувано, приємно і так вчасно!» До дня народження Центру техніки Епіцентр роздає «яблучка»!

Пан Анатолій зі Скибина Броварського району, що на Київщині, не звик вірити в дива. Військовий у минулому, чоловік як ніхто знає про суворі життєві реалії: хочеш щось мати – потрібно докласти зусиль. Та його уявлення дещо змінилися, коли він виграв айфон — 13-й!!! А того дня просто прийшов в Епіцентр по мікрохвильову піч. Обрав потрібну модель, скориставшись карткою «Вигода», і автоматично став учасником акції до дня народження ЦеТе. Сума покупки склала 3199 грн. І тут фортуна зробила своє діло. 

  • Звісно, що спочатку не вірилося! Та я ще й досі не вірю, хоча вже маю сертифікат. Дуже-дуже радий, адже нічого суттєвого раніше не вигравав. Надзвичайно приємно, що отак просто можна прийти в Епіцентр, зробити покупку і несподівано виграти цінний дарунок! Справжнє диво – інакше й не скажеш!


На запитання, чи залишить дарунок собі, — Анатолій ще розмірковує: можливо, віддасть телефон 13-річній донечці, для якої айфон – «рожева» мрія. Адже звик до свого смартфона Xiaomi, а дитині – хай буде радість! Це як такий собі подаруночок під ялинку, тільки трохи завчасно.

У період з 1 до 21 листопада Центри Техніки ЦеТе  мережі «Епіцентр» святкують День народження та своїм покупцям ЩОДНЯ дарують по три iPhone13. 


Детальніше: https://epicentrk.ua/ua/actions/bgdebbfhdb_den-rozhdeniya-tsete-1634115731.html

Сучасний дизайн та інноваційні рішення, максимально широкий асортимент за кращими цінами, преміум-бренди, віртуальна полиця та унікальна програма лояльності – усе це в Центрах техніки ЦеТе в Епіцентрі. А ще на вас чекає широкий асортимент побутової техніки для дому та офісу, смартфонів, технологічних гаджетів та електротранспорту, товарів для геймерів, кліматичної техніки, трендові товари для краси і догляду та багато іншого.

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну