УКР РУС
Всі новини

Блокнот у бьюті-бізнесі. Усі «за» та «проти»

"Без блокнота як без рук", - цю фразу часто можна почути від людей, чия робота безпосередньо пов'язана з індустрією краси. І це абсолютна правда, тому що в об'ємній товстій книжечці найчастіше знаходиться вся клієнтська база та графік запису на місяць наперед. Але блокноти у своєму класичному вигляді створені для педантів. Якщо майстер не відрізняється абсолютною педантичністю, то блокнот стає предметом, що наводить часом жах, а часом сум. Клієнтська база перемішується з інформацією про закупівлю витратних матеріалів, запис губиться, забувається. Починаються дзвінки домочадцям з проханням подивитися, прогорнути, перевірити ще раз. На зовні виходять негативні емоції у вигляді незадоволення, що інформація шукається надто повільно. Що вже говорити про те, коли блокнот губиться назавжди, випавши з сумки в маршрутці, або залишається забутим на підносі і змітається разом зі сміттям у фастфудному ресторані.
  Також фахівці зі сфери б'юті скаржаться на вартість блокнотів у хорошій палітурці. Хоча блокнот купується раз на рік, але ціна на нього все одно «кусається». А далі перенесення всієї інформації для деяких фахівців перетворюється на медитацію, а для інших – на муку.
  У зв'язку з усім вищезгаданим можна стверджувати, що блокнот – це лише справа звички, причому часто не дуже зручної і потрібної.
  Багато фахівців запитують і шукають програму, яка готова замінити блокноти для ведення клієнтської бази. Така вже досить давно існує на українському інтернет-просторі та зарекомендувала себе як надійний та зручний софт для спрощення життя фахівцю у сфері краси.
 Безкоштовний додаток GoBeauty – це сучасний погляд на ведення запису для майстрів б'юті-індустрії. Це точність, зручність та спрощення життя фахівцям.
  Не існує людини, яка живе у ХХI столітті без смартфона. Завантаживши безкоштовний додаток GoBeauty на смартфон, фахівець отримує низку переваг:
• Надійність. Інформація ніколи не загубиться, вона завжди буде під рукою. Додатком можна користуватися з будь-якого гаджета у будь-якому куточку світу. Відпочиваючи на морі та отримуючи запит на запис після закінчення відпустки, фахівець може моментально внести потрібну інформацію до програми. Не слід шукати блокнот або ручку. Все дуже легко та практично.
• Естетика. Фахівці зі сфери краси звикли до того, що все довкола має бути прекрасним. Додаток розроблявся таким чином, щоб ним було приємно користуватися навіть найконсервативнішим користувачам.
• Легкість у використанні. Перенести запис, оновити свій прайс, додати інформацію про незапланований вихідний легко та просто. При цьому клієнти відразу побачать усі зміни в режимі онлайн і не турбуватимуть спеціаліста проханнями пошукати для них вільний час.
• Абсолютна безкоштовність. Прекрасно те, що додаток залишається безкоштовним для його користувачів.
  • Реклама. Майстрів можуть побачити клієнти, які зареєстровані в додатку. Також майстри можуть додати посилання для швидкого запису у своїх соцмережах, що значно спростить запис до фахівця.
GoBeauty – це багатофункціональний помічник фахівцям у сфері б'юті. Більш детально ознайомитися з функціональними особливостями додатку а також завантажити його Ви можете, перейшовши за посиланням https://www.gobeauty.space/
 
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну