УКР РУС
Всі новини

Porsche випустила на ринок оновлений Macan 2021 року

Сильніший, чіткіший, спортивніший – так виробник описує модернізований кросовер.

Поява електричного Macan – вже не таємниця, це лиш питання часу. Та Porsche поки не збирається відправляти “класичний” Macan у відставку, а для стимуляції продажів провела масштабне оновлення кросовера.

Минуло лише пару років з моменту останнього рестайлінгу Porsche Macan, а виробник вже підготував чергове оновлення. Porsche Macan 2021 року став кращим за попередників у всіх аспектах – продуктивності, дизайні та технологіях. Всі три версії моделі мають значно більшу потужність, ніж їх попередники.

Великою зміною зовні є нове “обличчя” Macan. У версії GTS – це суцільна гігантська чорна панель. У нижній частині бампера все ще є горизонтальний проріз, але передня решітка та бокові впускні отвори тепер візуально з’єднані в єдине ціле. Версія Macan S має трохи менше чорного пластику спереду – він розбавлений панелями в колір кузову.

Porsche випустила на ринок оновлений Macan 2021 року








Фото: Porsche Macan S 2021 / Porsche

Кожна версія Porsche Macan зразка 2021 року потужніша, ніж аналоги 2020 року. Базова версія кросовера має потужність у 265 к.с. та 400 Нм крутного моменту, які продукує новий 2-літровий чотирициліндровий турбомотор – це на 13 к.с. і 22 Нм більше, ніж у попередника. Прискорення 0–100 км/год у базової моделі займає 6,2 секунди, а максимальна швидкість становить 232 км/год. Динаміку можна покращити до 5,8 секунди, якщо кросовер обладнаний пакетом Sport Chrono.









Фото: Porsche Macan GTS 2021 / Porsche

Macan S отримав 2,9-літровий V6 з двома турбінами від попереднього GTS. Віддача становить 380 к.с. (+26) та 519 Нм і прискорюється до сотні за 4,6 секунди (4,4 секунди з пакетом Sport Chrono) і досягає максимуму на відмітці 259 км/год. Система активного управління підвіскою Porsche Active Suspension Management включена у стандартне оснащення Macan S.

Топовий Porsche Macan GTS має під капотом той самий 2,9-літровий твін-турбо V6, але у цьому випадку агрегат генерує 440 к.с., прискорюється з місця до 100 км/год за 4,3 секунди (4,1 секунди пакетом Sport Chrono) і може розганятись до 272 км/год. Він також отримує стандартні гальма PSCB від Porsche та адаптивну пневматичну підвіску зі зменшеним на 10 мм кліренсом. Porsche заявляє, що підвіска на 15% жорсткіша, ніж раніше, і має нові компоненти та налаштування.















Фото: Porsche Macan GTS 2021 з пакетом GTS Sporting Package / Porsche

Козиром у рукаві Porsche є ще більш екстремальний Macan GTS Sporting Package. Він поєднує пакет Sport Chrono, систему Torque Vectoring Plus, 21-дюймові колеса GT Design, високопродуктивні шини, спортивні сидіння та низку інших додаткових елементів зовнішнього вигляду.

В оновленій лінійці Macan не знайшлось місця для версії Turbo. Очевидно тому, що оновлений GTS використовує мотор від дорестайлінгового Turbo, а отже для модернізованого Macan Turbo знадобився б ще більш потужний агрегат.

Нові моделі Macan доступні для замовлення вже зараз і будуть поставлятися в Європі з початку жовтня 2021 року. Оголошено ціни на новинку в Німеччині:

Macan: 62 917 євро;
Macan S: 71 723 євро;
Macan GTS: 88 264 євро.

Для Porsche Macan відіграє особливу роль. З моменту виходу на ринок у 2014 році, було продано понад 600 тисяч машин цієї моделі. При цьому близько 80 відсотків усіх покупців Macan є новими клієнтами Porsche. Крім того, частка жінок, які купують Macan, постійно зростала протягом останніх років і є найвищою серед усіх лінійок продукції Porsche. У Китаї, найбільшому ринку для Macan, майже 60 відсотків покупців становлять жінки.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну