УКР РУС
» » Cadillac розкрив ціни та час появи своїх електричних новинок Lyriq та Celestiq
Всі новини

Cadillac розкрив ціни та час появи своїх електричних новинок Lyriq та Celestiq

"Ліричний" позашляховик Lyriq вийде на ринок у першому кварталі 2022 року, а "Божественний" седан Celestiq покупці почнуть отримувати вже у 2023 році.

Електричний позашляховик Lyriq та електричний седан Celestiq займають центральне місце у плані електрифікації бренду Cadillac – найдорожчого з портфелю general Motors.

Cadillac Lyriq являє собою позашляховик середнього розміру. Силова установка кросовера продукує 340 к.с. потужності та крутний момент у 440 Нм. Чотиридверний кузов п’ятимісного кросовера має прямі лінії та гострі кути сучасних моделей Cadillac, але також несе багато нових дизайнерських рішень, як підсвічені елементи кузову з анімацією.














Фото: Cadillac Lyriq 2022 / Cadillac

Всередині – 33-дюймовий вигнутий екран, здатний передавати більше мільярда кольорів, та аудіосистема AKG з 19 динаміками забезпечують вау-ефект. Lyriq буде доступний у двох кольорах на момент запуску: сталевий металік або чорний металік. На початку продажів буде доступний лише задньопривідний кросовер з запасом ходу під 500 кілометрів, а пізніше вийде повнопривідна версія електрокара. У планах також значаться спортивні версії моделі.

Celestiq, який займе роль флагмана Cadillac. Седан виконаний в одному стилі з кросовером, має з ним багато спільного і всередині. Великий екран приладової панелі у ньому також суміщений з екраном мультимедійної системи.







Фото: майбутній флагманський седан Cadillac Celestiq / Cadillac

Cadillac Celestiq використовуватиме ту ж архітектуру BEV3 та акумуляторну систему Ultium, що і електричний GMC Hummer EV. Елементи акумулятора упаковані у вигляді модулів, що дозволяє створювати транспортні засоби будь-якого розміру або форми. Майбутні електричні позашляховики для брендів Chevrolet та Buick також ділитимуть основи з Celestiq. Розкішний електричний седан зможе швидко заряджатися, завдяки 800-вольтовій системі, матиме повнокероване шасі з поворотними задніми колесами, а також повний привід.

Слідом за Lyriq та Celestiq повинні вийти електричні моделі Optiq та Symboliq – купеподібний седан та електрична версія повнорозмірного позашляховика Escalade.

Cadillac оцінює базовий Lyriq у 59 990 доларів, тоді як за Celestiq покупцям доведеться віддати щонайменше 200 000 доларів.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну