УКР РУС
» » Toyota Land Cruiser 300 представлений офіційно: технічні характеристики і всі подробиці про нове покоління легенди
Всі новини

Toyota Land Cruiser 300 представлений офіційно: технічні характеристики і всі подробиці про нове покоління легенди

Абсолютно нова модель позашляховика створювалась на основі 70-річного досвіду Toyota у виробництві Land Cruiser – машини, яку обрали для себе більш як 10 мільйонів автомобілістів.

Нову флагманську модель Land Cruiser 2021 модельного року Toyota називає автомобілем, який “поїде куди завгодно і скрізь, і поверне у цілості та доброму здоров'ї”. Позашляховик нової генерації став цивілізованішим та більш пристосованим для життя у мегаполісі, але не втратив своїх позашляхових здібностей.

Більшу частину презентації нового Land Cruiser японці присвятили історії моделі та розповіді про те, як ретельно спеціалісти вдосконалювали кожен аспект автомобіля. Очевидно, цим пояснюється 14-річний розрив між LC200 та LC300. Втім технічні подробиці про новий “Крузер” доводять, що на цей позашляховик варто було почекати.




















Toyota Land Cruiser 300 представлений офіційно: технічні характеристики і всі подробиці про нове покоління легенди




































Фото: Toyota Land Cruiser 300 серії 2021 року / Toyota

Як було сказано вище, Toyota Land Cruiser 300 буде доступний в трьох модифікаціях. “Міська” оснащена 20-дюймовими колесами та масивними бамперами. “Позашляхова” обладнується 18-дюймовими колесами з протекторними шинами та “високим” обвісом. А версія GR Sport, яка з'явиться на ринку пізніше всіх, пропонує зовсім “коротенький” обвіс та особливі налаштування підвіски і силової установки.

Кліренс позашляховика становить 230 міліметрів, а кути в'їзду і з'їзду досягають 32 і 26,5 градуса відповідно. Постійний повний привід має три примусових жорстких блокування.

Як і передбачалось, Toyota Land Cruiser 300 позбувся моторів V8, на зміну яким прийшли агрегати V6. На вибір покупцям запропонують два бензинових та два дизельних двигуна, які працюватимуть виключно з 10-швидкісною автоматичною трансмісією.







Об’єм



Тип



Трансмісія



Турбіна



Потужність



Крутний момент



Бензин



3.5 літра



V6



10AT



Так (подвійна)



305 кВт (415 к.с.)



650 Нм



Дизель



3.3 літра



V6



10AT



Так (подвійна)



227 кВт (309 к.с.)



700 Нм

Toyota Land Cruiser 300 буде доступний лише у п’ятимісному виконанні протягом першого року на ринку, а пізніше у продажу з’являться і семимісні версії.


У базовому оснащенні Land Cruiser 300 запропонує мультимедійний комплекс з 8-дюймовим екраном, а дорожчі версії матимуть 12,3-дюймовий тачскрін, як на фото. Сама електроніка стала продуктивнішою та “розумнішою”, має новий інтерфейс, підтримку Apple CarPlay та Android Auto. Крім того, з'явився 10,5-дюймовий проекційний дисплей, а от панель приладів залишилась аналоговою, хоча і з невеличким 7-дюймовим дисплеєм в центрі.

Розробники покращили шумоізоляцію салону нового Land Cruiser і додали електронну систему активного придушення звуку двигуна. А гідропідсилювач керма доповнили електромоторчиком на кермовій колонці, який полегшує керування на асфальті.

В оснащення входять камери панорамного огляду, вентиляція та обігрів переднього і другого ряду сидінь, бездротова зарядка для смартфона, адаптивний круїз-контроль з утриманням в смузі, чотиризонний клімат-контроль, аудіокомплекс JBL з 14 динаміками, кнопка запуску двигуна зі сканером відбитка пальця. Сканер “запам’ятовує” відбитки чотирьох користувачів і електроніка відповідно налаштовує положення сидіння, керма, налаштування клімат-контролю, дзеркал, проекційного дисплея і мультимедійної системи.

У продаж Land Cruiser 300 повинен надійти цього літа, ціни та комплектації будуть повідомлені ближче до того часу.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну