УКР РУС
Всі новини

Як вирощувати весняні квіти у теплиці

У теплиці можна вирощувати не тільки овочі, фрукти та ягоди, але також квіти. Ці рослини можна садити в парнику як для себе, так і на продаж. Спеціалісти вважають, що для вирощування будь-яких культур найкраще підходять полікарбонатні теплиці.

Полікарбонат Львів замовити не викликає ніяких труднощів. Ціна на матеріал невисока, а доставку можна замовити безпосередньо додому.

Найчастіше у парниках вирощують весняні та осінні квіти, серед яких тюльпани, нарциси, піони, айстри, жоржини, красолі. Ці рослини тішать око яскравим забарвленням та цікавими формами. Вони не вибагливі у догляді, однак варто знати кілька секретів, які дозволять виростити ідеальні квіти.

Отож, посадка нарцисів у теплиці з полікарбонату розпочинається восени, до перших заморозків. Попередньо охолоджені цибулинки потрібно занурити в землю на 10-15 сантиметрів. Температура повітря в парнику повинна залишатися на рівні 5-6 градусів. Щоб захистити рослину від впливів низьких температур, грунт накривають соломою, яка створює своєрідну термоізоляційну подушку. Цибулини повинні залишатися в землі приблизно 11-14 тижнів. Протягом цього часу необхідно постійно провітрювати теплицю та зволожувати грунт.

Після того, як з'являться перші пагони, слід поступово підвищувати температуру від 10 до 15 градусів. Теплиця повинна бути добре освітленою, для чого часто використовують спеціальні лампи. На жаль, зимове сонце не здатне створити правильного середовища для розвитку нарцисів. Тільки за дотримання всіх умов, квіти рясно зацвітуть.

Іншими квітами, які часто вирощують у теплицях, є тюльпани. Ці рослини називають символом весни, завдяки яскравому забарвленню. Вони невибагливі у вирощуванні, однак слід дотримуватися певних правил.

Перед посадкою цибулини необхідно зберігати протягом двох тижнів при температурі 9-10 градусів. У теплиці для тюльпанів насипають субстрат товщиною 10 сантиметрів, а самі цибулини заглиблюють на 2-3 сантиметри вглиб грунту.

Після того, як з'являються перші пагони, потрібно збільшувати температуру повітря у теплиці до 16-18 градусів. Однак, коли перші бутони появляться на стеблах, температуру слід знизити до 15 градусів. Завдяки цьому, рослини швидко зміцніють, а квіти стануть яскравими та насиченими.

У лютому необхідно продовжити світловий день до 10-12 годин за допомогою спеціальних ламп. Для цього фітолампи розміщують на висоті півтора метри над квітами. Поливають рослини зранку, використовуючи холодну воду. Стежте, щоб рідина не потрапила на листки, адже це може спричинити появу хвороб. Що стосується добрив, то тюльпани прекрасно ростуть і без них. Можна додавати до води універсальні засоби для цибулькових рослин, однак це не обов'язково.

Вирощування квітів у теплиці це чудовий спосіб отримати багатий урожай. Найкращим матеріалом для спорудження теплиці є полікарбонат, міцний та водночас легкий. Придбати його за доступною ціною можна у магазині

Сотекс Трейд.
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну