УКР РУС
Всі новини

Yamaha представила абсолютно новий спортбайк – YZF-R7

Новий японський "суперспорт" з'явиться у дилерів у США в червні і коштуватиме від 9 тисяч доларів. В Україні нова модель очікується в січні 2022 року.

Вже десятки років шанувальники мотоциклів Yamaha цінують спеціальні спортбайки, які японська компанія любить називати Supersport. Поточна лінійка, яка складається з п’яти моделей, щойно отримала поповнення у вигляді шостого Yamaha YZF-R7 2021.

YZF-R7 – абсолютно нова модель, яка займе місце між YZF-R3 початкового рівня і трохи продуктивнішим YZF-R1 середнього рівня. Новий спортбайк був створений для райдерів початківців та більш досвідчених, які шукають відносно доступний спортивний мотоцикл.

Yamaha повідомляє, що R7 був побудований з нуля на легкому шасі та сталевому каркасі. Порівняно з іншими сімейними мотоциклами, він оснащений оптимізованою підвіскою та та має довшу колісну базу – тепер 139,4 см, щоб забезпечити кращу керованість в поворотах.






























Фото: Yamaha YZF-R7 / Yamaha

Рама і двигун підтримуються 41-міліметровою передньою вилкою з оптимізованою швидкістю пружини. Вилка регулюється для попереднього навантаження, відбою та стиснення. Гальмівна система – від Brembo.

Yamaha YZF-R7 2021 року оснащений новою повноцінною РК-панеллю приладів великого розміру. Є нові перемикачі на кермі, які дозволяють водієві краще контролювати та регулювати байк.

Yamaha R7 буде доступний у двох кольорах – блакитному Team Yamaha Blue та чорному Performance Black. Початкова ціна у США становитиме 8999 доларів, і дилери вже приймають попередні замовлення. В Україні офіційний реліз повинен відбутись у січні 2022 року, ціни будуть оголошені перед початком продажів. Наразі найдоступніша модель лінійки YZF-R3 коштує в Україні від 212 311 гривень (або близько 6740 доларів за поточним курсом), а топовий YZF-R1M обійдеться мінімум у 872 831 гривню (31 800 доларів).

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну