УКР РУС
Всі новини

Honda представила новий HR-V одразу з верією від Mugen

Нове покоління HR-V оснащено двомоторним гібридним силовим агрегатом e: HEV вже в базовому виконанні.

Компактний позашляховик HR-V – ще один крок у прагненні Honda до 2022 року електрифікувати всі свої основні моделі в Європі.

Мінімалістичний стиль кузову з купеподібними формами відповідає філософії сучасного дизайну Honda і вперше пропонуватиметься з силовою установкою Honda e: HEV (hybrid electric vehicle). В цілому новинка для глобального ринку майже ідентична японському кросоверу Vezel.

“Переосмислюючи HR-V, Honda вирішила створити автомобіль зі збалансованим поєднанням видатного дизайну, виняткової ефективності та максимальної зручності використання”, – повідомляє прес-реліз Honda, додаючи, що автомобіль створений за принципом “Man-Maximum, Machine-Minimum” – “максимум людини, мінімум машини”, який спирається на переконання, що мета технологій та дизайну полягає у задоволенні потреб водія та пасажирів.
















Фото: Honda HR-V 2021 / Honda

Кросовер нового покоління став на 20 міліметрів нижчим за попередню генерацію HR-V і при цьому на має на 10 міліметрів більше кліренсу. Колісні диски вже у базової версії будуть 18-дюймові. Оптика – повністю світлодіодна.

Інтер’єр вітатиме власника цифровим простором з чистим повітрям, завдяки вентиляційній системі Air Diffusion System. Крісло водія в новому HR-V розташоване на 10 міліметрів вище, ніж раніше, для кращої оглядовості. Цифрова панель приладів являє собою 7-дюймовий TFT-екран, а мультимедійна система забезпечена 9-дюймовим LCD тачскріном. Мультимедійний центр підтримує Apple CarPlay та Android Auto і оновлюється по повітрю.

























Фото: Honda HR-V Mugen / Honda

Версія HR-V від Mugen відрізняється стилістично, однак не має значних технічних покращень. Для тюнінгу пропонуються інакший обвіс, спойлери, захисні козирки на вікна, килимки для салону та пара комплектів18-дюймових колісних дисків, трохи легших за стандартні. Mugen також пропонує спеціальну вихлопну систему та новий повітряний фільтр, які походять від гоночних автомобілів, що змагаються у серіях Super GT та Super Formula.

Honda HR-V e: HEV буде доступний у Європі наприкінці 2021 року. Попередні замовлення вже приймаються на веб-сайті Honda.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну