УКР РУС
» » Huawei представила власний кросовер – гібрид за 33 тисячі доларів з запасом ходу в 1000 кілометрів
Всі новини

Huawei представила власний кросовер – гібрид за 33 тисячі доларів з запасом ходу в 1000 кілометрів

Китайський гігант електроніки і один з лідерів у виробництві смартфонів випередив конкурентів у завоюванні нового ринку – автомобільного. Перша модель вже у продажу в Китаї під назвою Seres SF5 і доступна в обраних крамницях Huawei Smart Selection.

На чистій електроенергії Huawei Seres SF5 здатен проїхати 180 кілометрів, тож виробник називає його електрокаром. Huawei випускатиме кросовер на високотехнологічному роботизованому заводі. Про експорт машин за межі Китаю поки не йдеться.

Гібридний кросовер інженери Huawei розробили спільно з фахівцями технологічної компанії Seres з Каліфорнії. Новинка за габаритами близька до Audi Q5 та Porsche Macan, а з електрокарів має один формат з Mercedes-Benz EQB. Довжина Seres SF5 становить 4700 міліметрів, ширина – 1930 міліметрів, висота – 1630 міліметрів, колісна база – 2875 міліметрів; кліренс – 180 міліметрів.


Huawei представила власний кросовер – гібрид за 33 тисячі доларів з запасом ходу в 1000 кілометрів































Фото: Huawei Seres SF5 / Huawei / Carscoops

Кросовер отримав високотехнологічне програмне забезпечення, яке забезпечує блискавичну роботу інформаційно-розважального комплексу, а також управління електронікою та апаратурою – ультразвуковими радарами і датчиками, камерами кругового огляду, адаптивним круїз-контролем, а також системами екстреного гальмування, утримання в смузі і попередження про лобове зіткнення. Автомобіль також забезпечений першокласною аудіосистемою з 11 динаміками і двома сабвуферами.

Силова установка Huawei Seres SF5 складається з чотирициліндрового бензинового мотора об’ємом 1,5 літра, та пари електромоторів. Бензиновий мотор тут працює, як генератор електроенергії для акумуляторних батарей, що й дозволяє виробнику називати SF5 електромобілем. Загальна продуктивність силової установки складає 551 кінську силу і 820 ньютон-метрів. Прискорення до 100 кілометрів на годину відбувається за 4,7 секунди, а максимальна швидкість сягає 230 кілометрів на годину. На електротязі кросовер здатен долати до 180 кілометрів, а задіюючи ДВЗ можна проїхати 1000 кілометрів.

Huawei обіцяє найближчим часом розпочати продаж SF5, причому фізично автомобілі будуть представлені у кількох флагманських магазинах бренду в Китаї. Вже оголошені ціни – Huawei Seres SF5 коштує від 216 800 юанів, що дорівнює становить 33 356 доларам або 939 270 гривень за поточним курсом.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну