УКР РУС
» » Туреччина – Нідерланди результат і відео голів 24.03.2021, ЧС 2022
Всі новини

Туреччина – Нідерланди результат і відео голів 24.03.2021, ЧС 2022

Збірні Туреччини та Нідерландів 24 березня зустрілися у матчі першого туру групи G відбору на чемпіонат світу-2022. Перемогу у божевільному матчі несподівано здобула Туреччина.

Джерело:

24 канал

Туреччина – Нідерланди 4:2

Голи: Їлмаз, 15, 34 (п), 81, Чалханоглу, 46 – Классен, 75, де Йонг, 76
Незабитий пенальті: Депай, 90+4 (Нідерланди)


Турецька збірна більш цілісно виглядала від старту матчу. Туркам вдавалося комбінувати та виходити з оборони. Натомість Нідерланди створювали загрозу здебільшого завдяки стандартним положенням.

Уже на 15 хвилині господарі були попереду. Туркам вдалося розігнати атаку, поки гравці Нідерландів вимагали пенальті. У підсумку 35-річний капітан господарів Бурак Їлмаз завдав красивого удару з-за меж штрафного. М'яч рикошетом від руки оборонця опинився у сітці воріт.

Нідерланди відповіли хорошою нагодою у Малена. Нападник ПСВ обігрався з Депаєм та пробив з меж штрафного точно у голкіпера.

У середині тайму Мален прийшов у власний штрафний, щоб допомогти оборонцям Нідерландів. Допоміг так, що арбітр призначив пенальті. Удар з позначки впевнено реалізував Їлмаз.

Наприкінці тайму Маттейс Де Ліг був близький, щоб скоротити рахунок. Після навісу у штрафний захисник пробив головою, однак оборонець турків не дозволив м'ячу перетнути лінію воріт.

Відразу по перерві Туреччина втретє приголомшила суперника. Не встиг Тім Крул стати у ворота, як Хакан Чалханоглу застав голкіпера зненацька. М'яч залетів у нижній кут воріт – 3:0!

Третій пропущений гол змусив Нідерланди максимально активізуватися попереду. Моменти біля воріт посипалися, мов яблука з дерева. У середині тайму нідерландці відіграли 2 голи буквально за хвилину.

Спершу Классен неймовірним чином приборкав м'яч у штрафному, розвернувся та прошив голкіпера. А через хвилину де Йонг відгукнувся на черговий навіс і м'яч не без крихти везіння опинився у сітці воріт – 3:2!

Здавалося, що Нідерланди переломили хід гри й близькі до камбеку. Та проти був неймовірний Їлмаз. Турки заробили гострий штрафний і стандартне положення вирішив виконати капітан. Їлмаз скаженим ударом буквально поклав м'яч у "дев'ятку".

Команди вирішили не зупинятися на шести голах. У компенсований час Нідерланди змарнували дві нагоди, після чого отримали право на пенальті. Однак удар з позначки не зміг реалізувати Депай.

Таким чином, Туреччина здобула сенсаційну перемогу. Зауважимо, що Нідерланди – суперник збірної України на груповому етапі Євро-2020.

Туреччина – Нідерланди відеоогляд



Джерело: 24tv.ua

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну