УКР РУС
» » Не вірю, що Зеленський це робить щиро – Федина щодо проукраїнських кроків президента
Всі новини

Не вірю, що Зеленський це робить щиро – Федина щодо проукраїнських кроків президента

Дії президента Володимира Зеленського щодо блокування проросійських пропагандистських каналів та інші проукраїнські кроки голови держави не є щирими і спрямованими на зміцнення держави, оскільки одночасно тривають закупівлі російської електроенергії, підозрювані у справі Шеремета досі перебувають під вартою і відсутня реакція президента на вбивства українських захисників на передовій. Про це в ефірі програми "Час Ч" на "5 каналі" сказала депутатка "Європейської солідарності", волонтерка Софія Федина.

Вона відповіла на питання, чи існує можливість порозуміння між "Євросолідарністю" та "Слугою народу" після зміни риторики влади щодо відповіді на дії агресора, блокування проросійських пропагандистських телеканалів та інших проукраїнських дій Зеленського.

"В питаннях стосовно "бити ворога разом" ми ніколи не відступалися, і ми разом голосували за законопроєкти, які були потрібні для держави навіть тоді, коли вони до останньої коми були вкрадені "Слугами народу", – сказала вона.

"Скажу чесно: я абсолютно не вірю в те, що Зеленський все це робить щиро. Я абсолютно не вірю в його бажання захистити українську державність, але буду разом з ним захищати рішення щодо ліквідації промосковських помийок, буду дуже хвалити рішення, якщо там ще й ті, що залишилися так само прикриють – там три з половиною залишилося. Я всеціло буду підтримувати зміцнення армії і всеціло підтримуватиму кожен крок, який віддаляє Україну від Московської федерації", – зауважила Федина.

"Зараз дуже багато людей недалекоглядно скаже – о, Зеленський змінився, Зеленський патріот. Насправді допоки Ріфмастер сидить без жодного доказу, допоки Верховний головнокомандувач не реагує на жодне вбивство наших захисників на передовій, допоки ми за допомогою "Слуг" Верховного головнокомандувача купляємо електроенергію з Московської федерації і ведемо незрозумілі сепаратні переговори з середовищем Путіна, доти ми мусимо розуміти, що в нас або абсолютно недосвідчений керівник – що є проблемою, або що у нас є абсолютно махровий зрадник – що є шаленою проблемою. Але це не заважає підтримувати кожен крок, який зміцнює сьогодні державу", – наголосила депутатка.

Дивіться повний запис програми "Час Ч":

Нагадаємо, 5 лютого Володимир Зеленський у відеозверненні заявив, що для введення санкцій проти нардепа від "ОПЗЖ" Тараса Козака – власника телеканалів "112", NewsOne та ZIK – були дуже вагомі причини.

 

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну