УКР РУС
Всі новини

Nissan представив оновлені Armada та Kicks

Компанія Nissan представила відразу дві новинки для ринку США: оновлений рамний позашляховик Armada і бюджетний кросовер Kicks.

Найменший та найбільший кросовери марки Nissan отримали свіжий дизайн, техніку та технології.

Оновлений Nissan Kicks має більш агресивний дизайн. Задній бампер замінено на новий, задні ліхтарі тепер з'єднує перемичка, решітка радіатора стала більшою, а на передньому бампері з'явилися великі бічні повітрозабірники.

Палітру кольорів кузова поповнили три нових відтінки: блакитний Electric Blue Metallic, червоний Scarlet Ember Tintcoat та сірий Boulder Gray Pearl. Усі вони можуть поєднуватися з чорним дахом.

Зміни в салоні включають нові комфортніші крісла, покращену мультимедійну систему з 7-дюймовим екраном для базових версій та 8-дюймовим для дорожчих і підтримкою Android Auto та Apple CarPlay, на центральній консолі з'явився роз'єм USB-C.


























Фото: Nissan Kicks 2021 / Nissan

У США оновлений Kicks запропонують з 1,6-літровим бензиновим мотором потужністю 163 к.с. та варіатором з переднім приводом. На інших ринках Kicks також доступний з гібридною силовою установкою e-Power, яка складається з електромотора, що приводить в рух передні колеса, котрому допомагає трициліндровий атмосферний мотор 1.2, що працює, як генератор електроенергії.

Оновлений кросовер з'явиться у американських дилерів в лютому 2021 року. Очікується незначне здорожчання, порівняно з актуальною моделлю, котра у США коштує від 19 070 доларів. В Україні ця модель не представлена.


Флагманський позашляховик Nissan Armada оновився через рік, після глобальної версії моделі, відомої під назвою Patrol. Рестайлінговий “Армада” не став копією Patrol, а має власні особливості як в дизайні, так і в оснащенні.



























Фото: Nissan Armada 2021 / Nissan

Доступ до онлайн-сервісів NissanConnect і функція Rear Door Alert, що нагадує про забуті речі на задньому ряду включены в базове оснащення оновленого позашляховика. Також у “базу” включені двозонний клімат-контроль, підігрів і вентиляція передніх сидінь, обігрів керма і сидінь другого ряду, навігація, аудіосистема Bose з 13 динаміками і сабвуфером, люк з електроприводом, а також дистанційний запуск двигуна. Довгий список електронних асистентів включає систему автоматичного гальмування, що розпізнає пішоходів, контроль рядності руху і моніторинг сліпих зон, функцію запобігання зіткнень, при виїзді з парковки та інші.

У рух масивний позашляховик приводить безнаддувний V8 5.6 Endurance від дорестайлінгової моделі. Після поновлення агрегат додав потужності і тепер видає 406 кінських сил (+11 к.с.) і 560 Нм (+26 Нм) крутного моменту. Агрегат під’єднаний до семишвидкісного “автомата”. Привід – задній або повний, з роздавальної коробкою і знижуючим рядом трансмісії. В стандартне оснащення позашляховика включений інтегрований контролер гальм причепа (максимальна допустима маса – 3856 кілограмів), а опційно доступна система Trailer Sway Control, що запобігає його розхитуванню.

Ціни на оновлений Armada поки що недоступні, але Nissan заявляє, що позашляховик з’явиться у дилерів у січні 2021 року.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну