УКР РУС
» » Нові ведучі, новий формат: на "5 каналі" стартує тижневий марафон "Ре:візія країни" – про що він
Всі новини

Нові ведучі, новий формат: на "5 каналі" стартує тижневий марафон "Ре:візія країни" – про що він

Розмови у нових форматах, локаціях та з новими ведучими. На свій 17 день народження "5 канал" дарує глядачам нові програми у вечірньому прайм-таймі. Вже від понеділка, 21 вересня, по буднях на глядачів очікує марафон "Ревізія". глядачі побачать соціальні, політичні та суспільно важливі ток-шоу і стануть безпосередніми учасниками програм. Як оновлюється "Твій.Український" "5 канал"? Кореспондентка "5 каналу" Олена Рибінська прочинить залаштунки.

"Історичні кадри завдовжки 17 років. Не всі пам'ятають чи навіть бачили їх на власні очі, дехто, певно, взагалі забув про них. Я, до слова, в той час навчалася в школі та отримала паспорт громадянина України. А "5 канал" уже працював на повну, за всі роки не спинявся, часто плив проти течії та був незручним для багатьох. Та завжди був і залишається "Твоїм. Українським", – розповідає кореспондентка "5 каналу".

Перший, український, інформаційний – кредо, що зростало разом із каналом. Нині п'ятірка оновилася: нові обличчя, локації й вечірні ток-шоу. Але, як завжди, із цінностями та баченням країни й її майбутнього.

Небанальні розмови та час, проведений із користю. Так про свій новий проєкт говорить Ігор Кондратюк. За плечима – тисячі наспіваних пісень, різноманітні шоу, інтелектуальні ігри й продюсерський стаж. Однак ток-шоу такого штибу вестиме вперше.

"Легкий і оптимістичний формат на початку тижня. Настрій не дуже в суспільстві, але той, хто долучиться, то час пройде не даремно", – говорить Ігор Кондратюк, ведучий ток-шоу "Кондратюк у понеділок".

Тут усі свої. Так про "5 канал" каже ведуча проєкту "Країна" – Христина Стець. Разом із колегами готова до викликів і завдань, все заради об'єднання України.

"Говоритимуть люди, люди на місцях, доля країни не вирішується тільки на печерських пагорбах, а у великому, середньому чи зовсім маленькому містечку", – розповідає Христина Стець, авторка та ведуча проєкту "Країна".

У новий телесезон ведуча "5 каналу" Лариса Губіна крокує з новим соціальним ток-шоу. Бути небайдужими та критично оцінювати політиків, натомість бачити ближнього поруч. Цінності, на яких акцентуватимуть у соціальному ток-шоу "5 каналу".

"Ми хочемо показати, що допомога соціальна – це як просто простягнути руку ближньому. Сподіваюся, що ми створюємо новий формат, якого немає на українському телебаченні", – каже Лариса Губіна, ведуча ток-шоу "Небайдужа".

Побачити "Гніздо горлиці", оцінити "Івана Силу" та прислухатися до "Думок тихих". "Кінозлива" щонеділі на "5 каналі" буде відкривати світ українського гідного кіно. Ірма Вітовська на бесіду запрошуватиме тих, хто творить сучасне культурне сьогодення.

Чути та реагувати на думки глядачів та залучати їх до розмов у нових форматах. Бо колектив "5 каналу" переконаний: настав час для великої розмови про те, що довкола кожного з нас.

"Час поговорити про візію країни, зробити ревізію всіх сфер, від культурної сфери соціуму, місцевої політикою і великою політикою в державі Україна. І ми будемо говорити про візію і ревізію країни починаючи з 21 вересня", – говорить Ірина Герасимова, шефредакторка "5 каналу".

Від понеділка до п'ятниці на глядачів "5 каналі" очікує марафон у вечірньому праймі. З цікавими гостями у проєктах можна буде думати й аналізувати. І, зрештою, знайти відповідь, якою ж є візія нашої країни і чи потрібна їй ревізія.

Олена Рибінська, Олександр Степанов, Андрій Толяренко та Сергій Новіков, "Твій. Український. 5 канал"

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну