УКР РУС
» » Королівське весілля: як одружувалась остання вільна британська принцеса – фото
Всі новини

Королівське весілля: як одружувалась остання вільна британська принцеса – фото

Привітати молодят прийшли 94-річна королева Єлизавета II і її 99-річний чоловік принц Філіп, для яких це стало першою сімейної зустріччю за чотири місяці самоізоляції. 31-річна принцеса Беатріс, дочка принца Ендрю і Сари Фергюсон, – дев'ята у черзі на британський престол. Вона була останньою незаміжньою британською принцесою (якщо не брати до уваги 5-річну дочку принца Вільяма і Кейт Міддлтон принцесу Шарлотту, звичайно ж). 35-річний Едуардо – спадкоємець італійської династії магнатів у сфері нерухомості. Як зазначає BBC News, спочатку весілля планували відсвяткувати у травні, але через пандемію коронавірусу ще в березні стало відомо, що церемонію перенесуть. Нову дату вінчання не оголошували і на нього не допустили пресу. У Букінгемському палаці заявили, що церемонія була скромною і відповідала всім правилам, введеним британським урядом у зв'язку з пандемією коронавірусу. На вінчання в Королівську каплицю Всіх святих у Віндзорі прийшли тільки найближчі родичі. Але Букінгемський палац уже оприлюднив кілька красивих фото наречених.
/ BENJAMIN WHEELER Весілля принцеси Беатріс
/ BENJAMIN WHEELER Весілля принцеси Беатріс
/ BENJAMIN WHEELER Весілля принцеси Беатріс Батьків Беатріс, герцога і герцогині Йоркських, немає на жодній з опублікованих фотографій. Однак у Букінгемському палаці підтвердили, що батько провів наречену до вівтаря. Відомо, що принц Ендрю майже не з'являвся на публіці після арешту його колишньої подруги Гілен Максвелл, яку звинуватили у торгівлі людьми.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – канал, де живуть тільки лайтові новини. Релаксуймо разом!
На церемонії наречена була одягнена у сукню своєї бабусі, яку Єлизавета ІІ вперше одягла у 1962 році. Вінтажну сукню з тафти Peau De Soie кольору слонової кістки створив дизайнер Норман Гартнелл. Сукню перешили спеціально для принцеси особиста стилістка королеви Анжела Келлі та дизайнер Стюарт Парвін. А діамантову діадему, яка увінчувала голову нареченої, королева Єлизавета одягала на власне весілля у 1947 році.
/ CHRISTOPHE PETIT TESSON Принцеса Беатріс і Мапеллі Моцці
/ PRINCESS EUGENIE Заручини принцеси Беатріс
/ PRINCESS EUGENIE Заручини принцеси Беатріс
/ PRINCESS EUGENIE Заручини принцеси Беатріс Принцеса почала зустрічатися з Мапелло Моцці, якого знайомі звуть Едо, восени 2018 року. Пара заручилася під час поїздки в Італію торік у вересні. Вони були давно знайомі, оскільки сім'я італійських мільярдерів живе в Лондоні, але звернули увагу один на одного і зав'язали стосунки після того, як побачилися на весіллі сестри Беатріс – принцеси Євгенії з Джеком Бруксбенком 12 жовтня 2018 року. Принцеса Беатріс працює віцепрезидентом щодо партнерства і стратегії IT-компанії Afiniti, що займається розробкою штучного інтелекту. Її обранець – син англійки Ніккі Елліс та олімпійського чемпіона з гірських лиж графа Алессандро Мапелло Моцці, він теж має титул графа. У Мапелло Моцці є син Вулф, якого народила його екснаречена, американська архітекторка Дара Хуань. Таким чином у принцеси Беатріс з'явиться пасинок, а в королеви Єлизавети – прийомний правнук. Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну