УКР РУС
Всі новини

Новобудови в Хмельницькому

Хмельницький — старовинне та ошатне місто, яке регулярно потрапляє у десятку найпривабливіших населених пунктів України. В цьому обласному центрі мешкає близько 250 тис. громадян, а дороги, на комунальні служби не викликають дорікань у містян. Якщо ви плануєте переїзд до Поділля, то новобудови в Хмельницькому мають спасти вам на думку в першу чергу. 



Місто поділяється на 10 мікрорайонів, але зараз йде активна забудова околиць. де створюються нові мікрорайони — Дивокрай, Перший парковий на інші. Придбати нове житло можна також й в історичному центрі міста.

Старовинні місця Хмельницького

 Рієлтори радять приділити увагу популярним районам, які активно розвиваються та можуть запропонувати своїм мешканцям гідні дороги та розвинену інфраструктуру. 

  • Центр. «Серце» Хмельницького, де розташована найбільша кількість пам’яток. Цей мікрорайон охоплює головні вулиці міста, парк Шевченка. Саме тут розташовано більшість адміністративних центрів, деякі медичні та навчальні заклади, Поряд зі старовинними домами девелопери будують багатоквартирні висотки еліт- та бізнес-класу. Забудова ведеться по набережній та на майданчиках біля великих торгівельних центрів.

  • Гречани. Місцевість має давню історію. На початку XVIII ст. місцевість була заселена селянами із польської Мазовії. Вони отримали землю на старовинних гречаних ланах — звідси й така назва. Мікрорайон розташований в західній частині міста, займає велику територію. Вважається індустріальним осередком Хмельницького. Район потішить гарними дорогами та зручною транспортною розв’язкою. Тут переважають приватні забудови, а нові висотні будинки зводяться нечасто. Місцевість підійде тим, хто працює, або має намір шукати роботу неподалік.

Новобудови в нових районах

Тим, хто бажає дивитися на старовину в музеях або в туристичних мандрівках, Хмельницький пропонує знайти житло в новобудовах більш сучасних районів міста. 

  • Виставка. Район здобув свою назву після проведеної у 1950 році обласної сільскогосподарської виставки. Район розташований на півночі міста та межує з центром. Тут багато зелених зон та навчальних закладів. У межах Виставки функціонує гіпермаркет Епіцентр, кінотеатр Мультіплекс, декілька мережевих супермаркетів, є також невеличкі приватні крамниці. Новобудови тут з’являються регулярно, адже мікрорайон вельми популярний у молодих сімей.

  • Озерна — найзаселеніший район міста. Став частиною міста у 1980-х роках. Межує на півночі з районом Виставка, та з’єднується з іншими частинами Хмельницька магістральними трасами. Тут налічується близько 20 майданчиків з новобудовами, де можна придбати квартиру помірної вартості. 

  • Південно-західний. Район займає велику площу, має зручну транспортну розв’язку та розвинену інфраструктуру. Особливості району — велика кількість медичних закладів та розташований поруч Хмельницький Державний університет. В новобудовах переважає житло економ та комфорт класу. Велика кількість зелених зон та спортивних майданчиків приваблюють всіх, хто мріє оселитися в затишному сучасному районі. Саме тут інвестори найчастіше купують квартири для довгострокової оренди.

Якщо ви маєте намір оселитися в чарівному та ошатному Хмельницькому, ви ніколи не пошкодуєте, що зробили такий вибір — переконують містяни. І ви з ними обов’язково погодитеся.

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну