УКР РУС
» » "Тупо загнали в кут натовпом": прихильники Шарія влаштували бійку в київському метро – відео
Всі новини

"Тупо загнали в кут натовпом": прихильники Шарія влаштували бійку в київському метро – відео

У київському метрополітені, на станції "Театральна", сталася бійка за участі прихильників Шарія, які проводили мітинг біля Офісу президента.

Двох правопорушників, які вчинили бійку в київському метрополітені доставили до управління поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зазначено, що бійка сталася о 13:40 на платформі станції метро "Театральна". Між двома агресивно налаштованими чоловіками та групою осіб виникла словесна перепалка, яка перейшла в сутичку із застосуванням газових балончиків. Правоохоронці втрутилися та припинили правопорушення.


Бійка на станції 'Театральна'Facebook / Національна поліція України

Повідомляється, що двох активних учасників конфлікту доставили до управління поліції у метрополітені для встановлення їх анкетних даних та надання пояснень. Після першочергової перевірки буде надана правова оцінка діям правопорушників.


Pavlovsky News повідомляє у фейсбуці, що бійка виникла між прихильниками Шарія та представниками полку "Азов". Це підтверджують також користувачі соцмереж.

"У телеграмі опублікували відео нападу шаріївців на когось з їхніх супротивників. Тупо загнали в кут натовпом. Мирні демонстранти, угу", – зазначив Євген Муджирі.

Нагадаємо, сьогодні під час акції біля Офісу президента Володимира Зеленського правоохоронці затримали 15 осіб, які кидали димові шашки і застосовували сльозогінний газ.

Активісти "Нацкорпусу" розказали, що сутичка дійсно була. "Це були сутички, я не буду від цього відмовлятися, я не буду відмовлятися від нашої позиції. Ми будемо боротися з усіма антиукраїнськими проявами, на вулицях  Києва тим паче не місце таким як Шарій і його прихильники. Не місце проросійській пропаганді, не місце людям, які паплюжать все українське", – сказав Сергій Тамарін.

До слова, це вже не перший скандал за останні дні, в якому замішані прихильники Шарія. Напередодні вони вирішили підняти хайп на відсутності російської мови в меню ресторанів українського McDonald's, яка була відсутня там ще з 2015 року. 

Тимчасом, посольство України у США подякувало за мовну політику компанії McDonald's, яка опинилася в центрі мовного скандалу через свою позицію щодо надання послуг в Україні російською.

 

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну