УКР РУС
Всі новини

Мама Ілона Маска розповіла, як виховати генія

В інтерв'ю Forbes вона поділилась власним секретом, як зробити так, щоб діти виросли успішними і щасливими.

Попри свій вік, Мей Маск, яка понад 50 років була моделлю, продовжує виходити на подіум. Окрім того, вона успішний дієтолог. Ця жінка, у житті якої було багато труднощів, сама досягла успіху в житті і її діти теж навчилися пробивати стіни і досягати бажаного. Нещодавно вона випустила біографічну книгу A Woman Makes a Plan ("Жінка, у якої є план").

Звичайно ж, найвідоміший із дітей Мей Маск – її старший син Ілон, який сьогодні, можливо, є найвідомішою людиною у світі. Мільярдер є засновником компаній SpaceX, Tesla, PayPal, Neuralink і The Boring Company. Однак його молодші брат і сестра теж доволі успішні. Кімбал, який на 1 рік молодший від Ілона, допомагав старшому брату створити їхню першу компанію Zip2. Зараз він є власником мережі ресторанів The Kitchen. А їхня молодша сестра Тоска – голлівудський режисер і продюсер.


Мей Маск із дітьмиDR

Мей розповіла, що вона намагалася навчити дітей насамперед незалежності: "І я не контролювала дітей, не перевіряла їх домашню роботу, не стежила, щоб вони з ранку взяли з собою спортивний одяг".

Супермодель розповіла, що повністю виховувала сина до десятирічного віку, потім Ілон Маск переїхав до батька.

"Моя колишня свекруха змусила Ілона відчувати себе винуватим за те, що я виховую трьох дітей, а його батько – нікого", – пояснила вона.

Мей зазначила, що батько міг забезпечити Ілона, зануреного тоді в програмування, комп'ютером, вона ж не могла собі це дозволити. "Я переживала, що їм було б краще в моєму щасливому будинку, але вони відповідали, що батька майже не буває вдома, так що все було в порядку", – додала Маск.


Ілон, Кімбал і Тоска Маск у дитинствіmayemusk / Instagram

Жінка переконана, що потрібно просто дозволити дітям йти їхньою власною дорогою і підтримувати в тому, що вони вирішили займатися:

"Наприклад, мій перукар, з яким у мене приятельські стосунки, розповів, що його батьки проти того, щоб він став перукарем. Зараз він топовий стиліст, всі щасливі, але він пройшов через важкий період. Якщо ваша дитина хоче робити зачіски або макіяж, займатися дизайном, підбадьорте його замість того, щоб говорити: "Ні, ти будеш лікарем!". Я завжди намагалася бути на стороні дітей".

Матір підтримала Ілона, коли він вирішив кинути Стенфордський університет і допомогла синам, коли ті відкривали компанію Zip2. І навіть зараз вона не пропускає жодного великого заходу, організованого її дітьми.


Ілон Маск з мамою, братом і сестроюmayemusk / Instagram

Мей Маск також розповіла, як вона називає свого молодшого онука X Æ A-12 (сина Ілона Маска і канадської співачки Граймс). Таке незвичне ім'я вона вимовляє просто як "Еш".

Нагадаємо, 30 травня компанія Ілона Маска SpaceX здійснила історичний запуск пілотованого корабля Crew Dragon, який доправив двох американських астронавтів на Міжнародну космічну станцію. Це був перший в історії пілотований політ, здійснений приватною компанією. І перший за майже десятиліття запуск із території США.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegtam. Дивогляд 5.UA – канал, де живуть тільки лайтові новини. Релаксуймо разом!

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну