УКР РУС
» » Як контролювати робочий час співробітників за допомогою програми?
Всі новини

Як контролювати робочий час співробітників за допомогою програми?

Контроль робочого часу - важливий фактор продуктивності праці. Контролювати час, проведений співробітником за роботою непросто, адже потрібно при цьому витрачати свій особистий час, відволікатися від важливіших справ.

Є спеціальна програма обліку робочого часу співробітників компанії. Називається ця система - «Бітрікс24». Перейдіть по посиланню, щоб детальніше ознайомитися з функціоналом, спробувати безкоштовну версію в дії і почати активно діяти в свою користь.

Якщо вам сподобається функціонал програми, додаткові опції і сама система автоматизації, можна буде підключити в різних офісах і відділам, контролювати і враховувати дії всіх співробітників в автоматичному режимі. Всі дані будуть записуватися і ви зможете їх обробити по закінченню тижня, місяця, кварталу або цілого року.

Що дає програма контролю робочого часу?


По-перше, поліпшується продуктивність кожного співробітника. По-друге, є можливість визначити найбільш продуктивних співробітників, вирахувати тих, хто працює менше всіх і приносить найменшу кількість користі вашому бізнесу.

Дізнайтеся про всі можливості програми, підключенні до різних відділів, роботі в онлайн режимі і т.д. Головне, що можна протестувати роботу софта безкоштовно. Ви наочно побачите, які параметри можна відстежувати, як буде відбуватися облік і моніторинг.
У разі, якщо у вас виникнуть питання, ви захочете дізнатися більше корисної інформації про нову систему, переходите за посиланням на сайт компанії «Бітрікс24». Також ви можете отримати консультацію і допомогу фахівців з приводу використання, налаштування і застосування програми для тих чи інших завдань.

Можливо, у фахівців компанії «Бітрікс24» є й інші готові рішення для вашого бізнесу. Використовуйте будь-які можливості для поліпшення роботи своєї компанії. Наприклад, можна створити бізнес сайт або готовий інтернет-магазин за лічені дні. Використовуйте корисний функціонал, автоматизуйте різні корисні дії.

Контроль і оптимізація допоможуть вашому бізнесу розвиватися, вийти на новий рівень, знизити витрати на співробітниках, які не приносять користі вашій справі.
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну